Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кіра Найтлі відправила свого шанувальника в психлікарню

Кіра Найтлі відправила свого шанувальника в психлікарню

, 09.12.2016 00:00, (прочит: 1234 раз, коментовано: 0 раз)

Фаната актриси засудили до примусового лікування у психіатра


У Лондоні відбувся суд над нав'язливим шанувальником Кіри Найтлі Марком Ревіллом, який протягом декількох місяців переслідував актрису. В результаті суду переслідувача Найтлі засудили до тюремного ув'язнення і психіатричного лікування.

Чоловік протягом 12 тижнів з маніакальною наполегливістю надсилав актрисі листівки із зображеннями кішок, записи пісні The Fuzzy Kitty Waltz, а також з'являвся біля її будинку в Лондоні, нявчав під дверима і приносив кореспонденцію на ім'я Кіри Маккатіпус.

Ніяких агресивних дій Марк не робив, але актрису порядком налякав. Кіра Найтлі на суді заявила, що дуже боялася за сім'ю і, особливо, за свою півторарічну доньку Еді. За словами актриси, вони з чоловіком Джеймсом Райтоном полюбили свій район в Лондоні, і виїжджати з нього не збиралися. Але в цілях безпеки вже почали замислюватися про переїзд через нав'язливі дій її шанувальника. Коли наступного разу неадекватний чоловік з'явився під дверима, сім'я викликала поліцію, а до приїзду правоохоронців Райтон шанувальника своєї дружини затримав.

У суді Ревілл визнав себе винним, у зв'язку з чим суд засудив його до обов'язкового лікування у психіатра, штрафу в розмірі 200 фунтів і восьми тижнів в'язниці. Крім того, Марку заборонено наближатися до Найтлі, членів її сім'ї та її дому ближче, ніж на 100 ярдів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Keira Knightley