Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Куди сходити з коханою людиною на ці вихідні

Куди сходити з коханою людиною на ці вихідні

multikino.com, 07.12.2016 01:41, (прочит: 1085 раз, коментовано: 0 раз)

Вже зовсім скоро до нас завітає Новий рік 2017 і Різдво Христове.


Всі ми будемо радіти і дарувати один одному казковий настрій, а поки панує лише передсвяткова метушня, за вікнами – хуртовини і мороз, хочеться чогось теплого, затишного, такого, що б гріло і душу, і тіло. Саме тому ми радимо вам сходити з коханими людьми на малювання піском під живу музику Sand-Show. Живі звуки створюють чарівну атмосферу, музика і зображення занурять вас двох в унікальну пісочну історію. Окрім цього, творці цього дива можуть зробити свято саме для вас двох: приїхати будь-куди і подарувати вам незабутню пісочну історію і відчуття, які важко передати словами. Фахівці придумують і розробляють унікальні мультимедійні проекти: в різних стилях під будь-який захід.



Ще одна не менш цікава ідея – сходити в кіно. Які ж прем'єри можна побачити в кінотеатрах? «Гніздо горлиці», «Доктор Стрендж», «Віджа», «Союзники» і багато інших хороших вітчизняних та голлівудських стрічок вже чекають на вас! Головне – враховуйте побажання і смакові «переконання» вашої коханої, адже, можливо, її зовсім не цікавить фантастика, або історичні фільми.



Дуже романтично буде зводити кохану людину в кафе чи ресторан на вихідних. По-перше, це останні тижні цього року, можна згадати, яким він був для вас, скільки приємних моментів ви розділили разом. По-друге, вже більшість закладів «одяглися» в новорічні гірлянди, іграшки та навіть ялиночки вже сяють з вітрин магазинчиків! Тому це дуже романтично. А сучасні дівчата обожнюють робити селфі та тематичні фотосесії, тому – гайда в кафе!



До речі, фотосесії. Ще одна чудова ідея. Фотостудії, як і магазини, вже запаслися новорічними декораціями, тому можна чудово провести час, роблячи новорічно-різдвяні знімки, lovestory в снігових хуртовинах, засніжених парках і біля вічнозелених красивих ялиночок.



Влаштуйте втечу від всіх: замовте собі квартиру на добу чи номер в готелі. Вимкніть всі гаджети і насолоджуйтесь один одним. Їжу можна замовити, а все інше – залежить від ваших можливостей і фантазій.



Якщо у вас є камін, влаштуйте те, що будете згадувати в старості з теплом на серці: заваріть какао, візьміть печиво, плед, теплі носочки, светрики і… проговоріть весь вечір. Або ж перегляньте улюблений фільм.



У будь-якому випадку, робіть один одного щасливими. Даруйте неочікувані подарунки без приводу. І безмежної вам любові!



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно