Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дженніфер Еністон розлютила пародія на Рейчел з

Дженніфер Еністон розлютила пародія на Рейчел з "Друзів"

, 07.12.2016 00:00, (прочит: 2271 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса відвідала телешоу, де ледь не вийшла з себе


Дженніфер Еністон стала гостею на шоу Saturday Night Live на SNL, де на неї чекав сюрприз: телеведуча зробила пародію на героїню Еністон з "Друзів" - всіма улюблену Рейчел. Але пародія сподобалась всім, крім самої Дженніфер - і вона ясно дала це зрозуміти.

"Ванесса, що ти робиш? Припини це!" - сказала актриса телеведучій, як тільки зайшла в студію. На її обличчі явно було невдоволення.

Ведуча не стала виходити з образу, і продовжила діалог: "О, вибач, Джен. Що ти тут робиш?"

"Як це що? Я тут, тому що ти без зупинки надзвонювала мені протягом місяця з проханням прийти до вас в студію!" - заявила Дженнфер.

"Припини це, Ванесса, я розумію, що ти дуже любиш серіал "Друзі". Так, це був прекрасний час! Але це п'ять мільйонів років тому - пора рухатися далі! Досить ідентифікувати мене з Рейчел!"

Тоді за сценарієм Ванесса спробувала вирішити незручну ситуацію, зізнавшись, що просто обожнює героїню Еністон і вважає її найкращою. Це дещо пом'якшило актрису, але ненадовго: "Я просто хотіла порадувати тебе своєю класною пародією на Рейчел. У мене ж вийшло здорово!"

У відповідь Джен скривила бридливу гримасу: "Ти дійсно вважаєш, що це була класна пародія? Я вела себе в кадрі зовсім не так! Це неправда!"

Втім, дивіться відео самі і вирішуйте, наскільки схоже було те, що відбувається на "Друзів".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jennifer Aniston