Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Rolling Stone назвав найкращі серіали 2016 року

Rolling Stone назвав найкращі серіали 2016 року

, 05.12.2016 14:00, (прочит: 1129 раз, коментовано: 0 раз)

Журнал склав рейтинг найкращих серіалів року


Американський журнал Rolling Stone вирішив підвести підсумки 2016 року, і склав традиційний рейтинг кращих телесеріалів. Перше місце в списку з 27 кращих серіалів і телешоу зайняв новий комедійний серіал «Атланта», головну роль в якому грає Дональд Гловер. Серіал, що дебютував у вересні 2016 на каналі FX серіал розповідає про двох братів, які намагаються стати знаменитими реперами.

Рейтинг найкращих серіалів 2016 року Rolling Stone виглядає несподівано - наприклад, в першій десятці, крім «Гри престолів», немає жодного з телепроектів, які тримаються в ефірі вже багато сезонів поспіль. Зате є антологія «Американська історія злочинів», яка зайняла друге місце, новинка «Дуже дивні справи» з Вайноною Райдер (третє місце), «Чорне дзеркало», «Американці», «Флібег» і «Помаранчевий - хіт сезону». Також до першої десятки потрапили два телешоу - Full Frontal with Samantha Bee ( «У всіх деталях з Самантою Бі») і «Події минулого тижня з Джоном Олівером» (Last Week Tonight With John Oliver).

Популярні серіали типу «Американської історії жахів», «Ходячих мерців», «Щоденників вампіра», «Надприродне» і інших в рейтинг з 20 найкращих серіалів 2016 року Rolling Stone не були зовсім.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Rolling Stone