Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ембер Херд запевнила, що гроші Джонні Деппа потраплять до дітей

Ембер Херд запевнила, що гроші Джонні Деппа потраплять до дітей

, 03.12.2016 23:00, (прочит: 1500 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса заявила, що пожертвує мільйони на благодійність


Після того, як за підсумками судової бракоразводної битви Джонні Деппа і Ембер Херд екс-чоловік аткриса погодився виплатити колишній коханій 6,8 мільйона доларів, Ембер пообіцяла пожертвувати ці гроші на благодійність. Джонні був дуже зворушений рішенням екс-дружини, але пізніше, як повідомили ЗМІ, висловив сумнів у тому, що вона дотримається обіцянки. Джерела з боку Ембер у відповідь запевнили:

"Коли вона отримає всю суму, то в найкоротші терміни перерахує її на рахунки дитячої лікарні в Лос-Анджелесі і Американського союзу цивільних свобод".

Не дозволяючи псувати свій імідж мецената, в очікуванні виплат від колишнього чоловіка, Ембер жертвує на благодійність з власної кишені. Так, в листопаді актриса перерахувала на рахунок Американського союзу цивільних свобод 350 тисяч доларів.

На питання, чому Херд вибрала саме ці оргазінаціі, актриса відповіла:

"Я знаю, що ці організації використовують кошти максимально ефективно, тому завжди буду підтримувати їх. Хотілося б сподіватися, що ці кошти подарують надію і допоможуть людям, які найбільше потребують підтримки".



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Amber Heard