Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Який мультфільм подивитися з дитиною

Який мультфільм подивитися з дитиною

multikino.com, 03.12.2016 22:27, (прочит: 1699 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд мультиків для дітей і дорослих


Сучасні мультфільми перестали бути дитячими, і сходити в кіно на чергову анімаційну новинку можна всією сім'єю. Якщо ви вже встигли відвідати кінотеатр, дивіться улюблені мультики вдома. Сьогодні ми представимо вашій увазі кілька мультфільмів, які обов'язково варто подивитися. Ці мультики будуть цікаві не лише дітям, а й дорослим.



Планета 51, 2009 рік 



Головний герой цього захоплюючого мультфільму - астронавт на ім'я Чак. Все своє життя він займається дослідженням космосу в пошуках нових форм життя. Черговим місцем для посадки корабля Чака стала Планета 51 - на цей раз мрії астронавта збулися, і на планеті є життя. Дивовижні жителі планети добродушні і цікаві, але вони по-справжньому бояться таких інопланетних гостей. Влада планети хоче зловити прибульця і відправити його у власний музей, а Чаку доведеться переконувати жителів в доброті своїх намірів.



Пінгвіни Мадагаскару, 2014 рік



Пам'ятаєте забавних героїв з мультика «Мадагаскар»? Чотири нерозлучних пінгвіна настільки полюбилися глядачам, що про них зняли окрему історію. Героям належить справитися з серйозним завданням - врятувати світ від хитрого лиходія. На щастя, пінгвінам не доведеться боротися поодинці - на допомогу прийде загін шпигунів «Північний вітер». Цей мультфільм примусить сміятися не лише дитину, але і кожного глядача.



Хороший динозавр, 2015 рік



Черговий хіт від знаменитої студії Pixar. Глядачі мультика побачать світ, в якому динозаври не вимерли багато мільйонів років назад, а стали справжніми господарями планети. Тепер це розумні створіння, які самостійно вирощують рослини і розводять тварин. У цьому світі зовсім не залишилося місця для людини, тому розвиток людей залишився на примітивному рівні. Мультфільм розповість цікаву історію дружби двох абсолютно різних створінь, для яких їхні відмінності нічого не значать - маленького динозавра і хлопчика.



Вольт, 2008 рік



Вольт - милий пес, який став героєм фантастичного телесеріалу. Тепер він справжня зірка, і збирає біля екранів телевізорів сотні тисяч глядачів. Але в житті Вольта існує одна таємниця - він нічого не знає про зйомки телешоу і дійсно вірить в свої надздібності. Одного разу з героєм трапиться біда - він втратить свою господиню у великому місті, і йому доведеться справлятися з суворою реальністю розраховуючи лише на свої внутрішні сили.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article