Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Морозиво і чізбургери: Колін Фаррелл розповів про свою дієту

Морозиво і чізбургери: Колін Фаррелл розповів про свою дієту

, 29.11.2016 08:00, (прочит: 1841 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка "Фантастичних тварин" розповів про свої жертви для ролі


Колін Фаррелл, який підкорив глядачів своєю роллю у фільмі «Фантастичні тварини і де вони мешкають», розповів про жертви, на які йому доводиться йти заради роботи. За словами актора, для своєї попередньої ролі в мелодрамі «Лобстер», йому довелося радикально змінити зовнішність. Щоб зіграти зневіреного холостяка, Фаррелл змушений був дуже швидко набирати вагу.

В інтерв'ю Yahoo Movies 40-річний актор розкрив подробиці своєї нестандартної «дієти»: «Я їв дуже багато морозива - просто топив його в мікрохвильовці і випивав. А на сніданок їв чізбургери з картоплею-фрі».

Таке режим харчування, який багатьом здасться просто мрією, для Фаррелла перетворився на справжнє випробування - фаст-фуд йому дуже швидко набрид: «Почасти ти отримуєш задоволення від фаст-фуду якраз тому, що тобі не можна його їсти. Коли тобі наказують є тільки фаст-фуд, це набридає дуже-дуже швидко ».

Фарелл розповів, що після «Фантастичних тварин», збирається повернутися в інді-фільми - хоча крупнобюджетні голлівудські блокбастери, зізнається він, «щось особливе». Однак в інді-фільмах «процес зйомок набагато простіше, і ця простота дає тобі, як акторові, набагато більше свободи».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Colin Farrell