Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Леді Гага дала відверте інтерв`ю про сім`ю і особисте життя

Леді Гага дала відверте інтерв`ю про сім`ю і особисте життя

, 28.11.2016 23:00, (прочит: 1571 раз, коментовано: 0 раз)

Співачка розповіла, що для неї є найважливішим в житті


Леді Гага в неділю відвідала студію CBS, де відверто поспілкувалася з ведучим Лі Коуеном. Співачка розповіла про випуск п'ятого студійного альбому Joanne і відверто поговорила на тему особистого життя і сім'ї.

Свій новий альбом Гага називає найбільше чесним з усіх раніше випущених: "Навіть якщо моє ім'я стало брендом, я - це просто я. Мені 30, і я роблю те, чим дійсно хочу займатися. Якби завтра мені довелося покинути сцену і знову повернутися до виступів в барах, я все одно була б щаслива кочувати з одного бару в інший і виконувати музику для людей. Зізнаюся, я дуже сумую за звичайним спілкуванню з людьми. Я сумую за тими випадковими знайомствами, коли людина раптом каже вам "Привіт!" і безсоромно розмовляє з вами про життя. Я люблю таких людей ".

Про суспільне життя: "Можна сказати, що я вже не належу собі. Я належу своїй аудиторії. Так що зрозуміло, що папараці переслідують мене всюди - на пляжі, на вулиці. І я розумію, що не можу подзвонити в поліцію або попросити їх піти. Я віддаю собі звіт в тому, хто я така, і компенсую цю несвободу свавіллям на сцені ".

Про підтримку сім'ї: "Я змогла стати тим, ким я стала, лише завдяки своїй родині, їхній підтримці мого бажання стати музикантом і їхньої безмежної віри в мене. Без цього я б навряд чи досягла успіху. Пам'ятаю, як батька розчулив мій перший виступ. Він відреагував дуже емоційно. І моя бабуся теж. Вона взяла мене за руку і сказала: "Я сподіваюся, моя люба, що ти не даси емоціям взяти верх над тобою". Вона не хотіла, щоб я була одержима емоціями ".

Про найважливіше в житті: "Робити все, для того щоб бачити свого батька щасливим, - типово для італійської католицької дівчини. Коли він щасливий, я теж щаслива. Немає нічого кращого, ніж приходити в його ресторан і бачити усмішку на його обличчі, і знати, що ваші мама, тато і сестра по-справжньому пишаються вами. Це означає, що незважаючи на успіх і популярність не втрачається зв'язок з самим собою. І це для мене справжній успіх ".

Про кохання: "Я думаю, що жінкам дуже важко любити. Іноді ми закохуємося в своє власне уявлення про чоловіка, а потім розчаровуємся. Ні, ми не намагаємося переробити вас, ми просто хочемо, щоб ви любили нас так само глибоко і ніжно, як ми любимо вас ".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Lady Gaga