Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми 2016 року, які ви могли пропустити

Фільми 2016 року, які ви могли пропустити

, 27.11.2016 19:08, (прочит: 5174 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо хороші фільми 2016


Світло в океані



 



Драматична історія любові, яка не зможе залишити глядача байдужим. Молода сім'я вирушає жити на відокремлений острів, де чоловік має доглядати за маяком. Одного разу до берега їхнього нового дому причалює човен з немовлям. Подружжя приймають рішення залишити дитину, і виховувати як рідного. Руйнівні наслідки цього поступку не змусять себе чекати. У головних ролях Майкл Фассбендер і Алісія Вікандер.



Теорія тигра



Чеська комедія, яка змусить глядача по-новому поглянути на своє звичне життя. Головний герой картини - літній чоловік, який більше не відчуває радості та інтересу до свого існування. В один день йому приходить ідея здійснити свою заповітну мрію, і герой вирушає в далеку і небезпечну подорож.



Мегре розставляє сітки



Британський детектив, головну роль в якому виконали добре знайомий комік Роуен Еткінсон - більше відомий як містер Бін. У цій картині актор зіграв роль комісара поліції, який отримує складну справу. У місті відбуваються жорстокі вбивства жінок, і йому належить провести розслідування.



Страх глибини



Британський фільм жахів, в центрі якого опиняться дві молоді дівчини. Сестри відправляють на відпочинок до Мексики, і щоб полоскотати нерви, дівчата вирішують спробувати екстремальну розвагу - опуститися на глибину океану в клітці, щоб побачити акул. За нещасного збігу обставин, трос, який тримає клітку з героїнями, обривається, і сестри опиняються в страшній пастці. Дівчата замкнені в тісній клітці на величезній глибині з обмеженим запасом кисню в оточенні найнебезпечніших хижаків океану.



Нам треба поговорити



Іспанська комедія, яка покаже всі національні особливості характеру. Головна героїня щасливо потроїла своє життя - у неї успішна кар'єра, хороший будинок і коханий хлопець, який зробив їй пропозицію. У всій цій казці є одне «але»: чоловік, з яким вона так і не розлучилася.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article