Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Які фільми дивитися наступного року

Які фільми дивитися наступного року

multikino.com, 22.11.2016 23:51, (прочит: 1799 раз, коментовано: 0 раз)

Які фільми дивитися наступного року


Сьогодні ми представимо огляд фільмів для найбільш нетерплячих глядачів. Якщо ви вже встигли подивитися всі новинки 2016 року, і з нетерпінням чекаєте прем'єр наступного, то ця стаття для вас. Для тих, хто вважає за краще не виходити з дому взимку, і дивитися всі фільми в затишній домашній обстановці, представляємо унікальну можливість - дивіться всі новинки 2017 року онлайн.



Лего Фільм Бетмен

Прем'єра цього мультфільму відбудеться 8 лютого 2017 року. Популярні анімаційні фільми серії Лего пропонують по-новому поглянути на улюблених героїв, а нова історія буде про улюбленого супергероя - Бетмена. Цей захисник Готем-Сіті знаком кожному, а тому мультфільм рекомендується до перегляду не лише дітям, а й дорослим любителям коміксів.



Живе

Новий фантастичний трилер, який зібрав на одному екрані таких зірок як Джейк Джілленхолл, Ребекка Фергюсон і Райан Рейнольдс. Прем'єра картини запланована на 11 травня 2017 року. У центрі подій фільму група вчених, які займаються дослідженням Марса. Одного разу вони виявляють на далекій планеті життя, і відправляються туди для подальших досліджень. У процесі свого вивчення планети дослідники зіткнутися з незрозумілими обставинами, які спричинять за собою несподівані події.



Ніндзяго

Ще один майбутній мультфільм з серії Лего. На цей раз тема торкнеться знаменитих ніндзя - захисників добра, метою яких є боротьба з силами зла. У цьому мультфільмі героям доведеться зіткнутися з серйозними випробуваннями, які поставлять їхні життя під загрозу. Щоб подолати темні сили, ніндзя вивчатимуть кожну стихію і оволодіють силами природи. Глядач побачить справжнє протистояння, в результаті якого залишиться лише один переможець.



Привид в обладунках

Фантастичний бойовик, головну роль в якому виконає голлівудська зірка Скарлетт Йоханссон. Дія картини відбуватиметься в майбутньому, де все населення планети використовує нейронні імпланти, які імплантують в мозок. Але з цією унікальною технологією з'явилася і можливість нових злочинів - так званого «злому мозку». У злочинців, які роблять подібні зломи, з'явився керівник на прізвисько Ляльковик. Щоб його зупинити, уряд створює спеціальний підрозділ поліції, який займається розслідуванням цих злочинів. Прем'єра фільму призначена на 29 березня 2017 року.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

article