Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дженніфер Лоуренс висловила свої думки про перемогу Трампа у листі

Дженніфер Лоуренс висловила свої думки про перемогу Трампа у листі

, 14.11.2016 08:00, (прочит: 2164 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса написала есе на підтримку прихильників Хілларі Клінтон


Перемога Дональда Трампа на президентських виборах викликала бурхливу реакцію прихильників Хілларі Клінтон: її соратники плакали, багато хто вийшов на вулиці з протестними гаслами. Однак знайшлися і ті, хто відкинули емоції, спокійно зробили висновки і продовжили міркувати. Таку поведінка продемонструвала, наприклад, Дженніфер Лоуренс.

26-річна актриса написала есе, в якому закликала співвітчизників думати про стан країни, а не звинувачувати інших в програші Клінтон.

"Я хочу мислити позитивно і підтримати нашу демократію. Замість того, щоб бунтувати на вулицях, краще подумайте, що нам робити далі, адже минуле не змінити".

У своєму творі вона приділила особливу увагу жінкам. Як противник Трампа, Дженніфер зазначила, що жінкам потрібно працювати у два рази старанніше, щоб бути почутими та прийнятими всерйоз.

"Дійсність далека від ідеалу, але ми не маємо бути переможені. Ми будемо продовжувати вчитися і працювати в кілька разів краще, ніж людина поруч з нами, тому що тепер знаємо, що це несправедливо".

Актриса закликала всіх переглянути своє ставлення до подій.

"Замість визнання власної поразки - розлютиться! Нехай це мотивує вас! Якщо ви іммігрант, представник ЛГБТ, жінка, чоловік з іншим кольором шкіри, не бійтеся заявляти про себе", - наполягає Дженніфер.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Jennifer Lawrence