Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

З Бреда Пітта зняли всі звинувачення

З Бреда Пітта зняли всі звинувачення

, 10.11.2016 14:00, (прочит: 1520 раз, коментовано: 0 раз)

Розслідування про жорстоке поводження Пітта з дітьми закінчено


Лос-анджелеський Департамент у справах дітей та сім'ї (DCFS) припинив своє внутрішнє розслідування щодо Бреда Пітта по справі про його жорстоке поводження з дітьми.

"Завдання DCFS - переконатися, що діти знаходяться в безпеці, і прояснити ситуацію. Обидві сторони підписали угоду, складену в інтересах їхніх дітей. Анджеліна з самого початку говорила, що всі її рішення продиктовані турботою про безпеку родини (це і стало причиною розлучення, - прим. ред.), і тепер, після 8 тижнів розслідування Департамент задоволений станом справ усіх учасників ситуації ", - заявив офіційний представник DCFS.

Справа набула хід після повідомлення анонімного джерела про те, що Пітт погано обійшовся зі старшим сином Меддоксом. За словами очевидця, під час сварки батько застосовував фізичне і вербальне насильство по відношенню до Меддокса.

Пізніше до справи підключилося ФБР, яке почало власне розслідування. Однак, опитавши всіх свідків інциденту, працівники соцслужб прийшли до висновку, що ні про яке жорстоке поводження актора з дітьми мови йти не може.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Brad Pitt