Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Меган Маркл розповіла, за що її полюбив принц Гаррі

Меган Маркл розповіла, за що її полюбив принц Гаррі

, 10.11.2016 08:00, (прочит: 2173 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка серіалу "Форс-мажори" розповіла про свій характер і особисте життя  


Меган Маркл, яка відома за роллю в серіалі "Форс-мажори",опинилася в центрі уваги всіх ЗМІ, які вже називають її нареченою принца Гаррі. Таблоїди будують припущення, чим саме актриса привернула завидного холостяка. Сама Меган розповідає про своє життя в особистому блозі.

"Мене постійно запитують, як мені вдається жити в двох таких різних світах: в індустрії розваг, де правлять багатство і зарозумілість, і в гуманітарній сфері. Для мене не питання, як можна все це поєднувати. Я частіше задаюся питанням, як можна такі справи не поєднувати? "

Можливо, в цьому і криється секрет, чим Маркл зацікавила принца Гаррі. Вона також розповіла про свій характер і атмосферу, в якій виховувалася і росла.

"Я народилася і виросла в Лос-Анджелесі, тому завжди відчувала себе каліфорнійською дівчиною, що живе з думкою, що майже все можна вилікувати за допомогою йоги, пляжу і авокадо. Нерідко веду себе нахабно і прямолінійно. Причина такої поведінки криється в темпераменті і вільній атмосфері , в якій росла", - говорить дівчина принца.

За словами актриси, величезний вплив на формування її особистості зробила мама, яка сама не боялася нічого і дочку вчила бути сміливою.

"З мамою я побувала в важкодоступних місцях. Наприклад, в одному з районів Мексики бачила, як діти грають в придорожньому бруді і торгують жуйкою, щоб принести кілька песо додому. Мама вчила мене бути громадянином світу і дивитися на найсуворіші реалії. Мені було близько десяти років, коли побачила нетрі Ямайки. Ніколи не знала подібних злиднів і на все життя запам'ятала їх. Мама веліла мені не боятися, пам'ятати, але не боятися ".



 



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Meghan Markle