Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми 2017: на що чекати наступного року

Фільми 2017: на що чекати наступного року

multikino.com, 08.11.2016 16:43, (прочит: 2201 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кінопрем'єр 2017 року


Сьогодні ми підготували огляд фільмів, які ви можете сміливо віднести до списку важливих справ на наступний рік. Кінолюбителів як завжди чекає велика кількість різноманітних прем'єр - отже, представляємо фильмы 2017.



Обдарована



Прем'єра 12 квітня 2017



Драматична історія про чоловіка і його племінницю. Герой намагається замінити дівчинці її померлу матір, яка була його сестрою. Чоловікові доведеться зіткнутися з родичами, які готові віддати дитину в інтернат, аби отримати право на її спадок. У головній ролі Кріс Еванс.



Диво-жінка



Прем'єра 1 червня 2017



Ця картина покаже, що супергероями бувають не лише чоловіки. Сольний фільм про Диво-жінку розповість історію цієї відважної героїні. Колись вона була принцесою амазонок, але відмовилася від усього і покинула рідний дім, щоб боротися за мирне життя простих людей. Головні ролі виконали Галь Гадот, Кріс Пайн, Робін Райт.



Закон ночі



Прем'єра 12 січня 2017



Глядач опиниться в США за часів сухого закону. Разом із забороною на алкоголь в країні з'явилися так звані бутлегери - люди, які заробляють на виготовленні та продажі забороненого товару. Головний герой - син поліцейського, який починає будувати кар'єру в злочинному світі. З кожним днем його викриття і розплата все ближче, але занурившись в світ гангстерів, він вже не може його покинути. У головних ролях Бен Аффлек, Зої Салдана, Скотт Іствуд, Сієнна Міллер.



Т2: Трейнспоттінг



Прем'єра 27 січня 2017



Довгоочікуваний сиквел знаменитого фільму «На голці», в основу якого ліг роман Ірвіна Велша «Порно». Дія картини розгортатиметься через десять років після подій першого фільму. Перед нами опиняться вже знайомі четверо друзів, які вирішили зробити кар'єру в порно бізнесі.



Могутні рейнджери



Прем'єра 23 березня 2017



Ця історія про підлітків, які мріяли скоріше закінчити школу. Вони жили звичайним життям в своєму маленькому місті, ходили на вечірки і готувалися до вступу. Один вечір змінив їхні життя - герої зіткнулися з позаземним об'єктом, який подарував кожному з них понад здібності. Але ця сила прийшла до героїв не просто так - вони мають захистити світ від інопланетного захоплення.



Це лише мала частина кінопрем'єр, які нас чекають наступного року. Слідкуйте за новинами на нашому сайті і будьте завжди в курсі подій.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article