Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: фільми, від яких неможливо відірватися

ТОП 5: фільми, від яких неможливо відірватися

, 05.11.2016 23:05, (прочит: 11901 раз, коментовано: 0 раз)

Представляємо огляд фільмів, що затягують


Сьогодні ми представляємо вашій увазі огляд фільмів, які вам обов'язково варто подивитися. Захоплюючі картини, які тримають увагу глядача до самого фіналу, і залишають по собі незабутні враження.



Ідеальні незнайомці, 2016 рік



Італійська драматична комедія, яка розповість про сімох друзів. Компанія збирається на спільну вечерю, і придумує цікаву гру - кожен учасник буде вголос читати вхідні смс, а на дзвінки відповідати лише по гучному зв'язку. Всі приймають правила, чекаючи веселого вечора, але в підсумку ця відвертість буде мати наслідки для кожного.



Не спійманий - не злодій, 2006 рік



Група злочинців захоплює нью-йоркський банк, але поліція не може нічого зрозуміти - зловмисники відключили всі камери стеження. У цих злодіїв є свій план, який здається дивним - вони не чіпають головне сховище грошей, зав'язують заручникам очі і постійно водять їх з однієї кімнати в іншу. Головні ролі в цьому трилері виконали Клайв Оуен, Джоді Фостер, Дензел Вашингтон.



Нічний рейс, 2005 рік



Чоловік і жінка випадково знайомляться в аеропорту. Виникає взаємна симпатія, і ось вони вже разом сидять на борту літака. Дівчина завжди відчувала страх перед польотами, але те, що їй доведеться пережити в цей раз - не зрівняється ні з чим. Можливо цей рейс прибуде без одного пасажира. У головних ролях Рейчел МакАдамс і Кілліан Мерфі.



Тривожний виклик, 2013 рік



Маніяк викрадає молоду дівчину і тримає її в багажнику машини. Їй вдається додзвонитися в 911, телефон розряджається, а цей дзвінок - її остання надія. Оператору колл-центру доведеться зіткнутися зі своїми кошмарами, щоб врятувати жертву.



Мізері, 1990 рік



Екранізація одного з найкращих романів Стівена Кінга. Популярний письменник потрапляє в автокатастрофу, і опиняється в будинку у жінки, яка його врятувала від смерті. Виявляється, що його рятівниця - велика шанувальниця творчості письменника. Жінка обіцяє вилікувати потерпілого героя, але чомусь відмовляється везти його в лікарню. Згодом письменник розуміє, що якщо він не забереться з цього будинку, його чекає мученицька смерть.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article