Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в листопаді в кіно

Що дивитися в листопаді в кіно

multikino.com, 04.11.2016 18:29, (прочит: 1711 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кінопрем'єр листопада 2016


Сьогодні ми розповімо, які фільми вийдуть на великі екрани в листопаді. Цей місяць порадує кіноманів прем'єрами на будь-який смак, так що вибирайте вподобану картину і вирушайте в кінотеатр. Якщо погода зовсім не підходить, тоді залишайтеся вдома і дивіться найкращі фільми в затишній атмосфері.



Аудитор, прем'єра 3 листопада



Новий бойовик з Беном Аффлеком і Анною Кендрік в головних ролях. Фільм розповість історію фінансового генія, який співпрацює з найнебезпечнішими злочинними організаціями. Його фінансова діяльність привертає увагу відомства по боротьбі зі злочинністю, і головний герой змушений шукати шляхи, щоб вийти зі складної ситуації.



Велика втеча, прем'єра 3 листопада



Новий мультфільм, знятий за мотивами легендарної «Втечі з Шоушенка». Головні герой - пес Оззі, який несподівано опиняється в найбільш страшному собачому кошмарі. Сім'я, в який жив пес, відправляється у відпустку, і здає свого вихованця в елітний готель для собак. Насправді це ніякий не готель, а собача в'язниця, і Оззі разом зі сторожовими псами має її охороняти. Головний герой не може змиритися з такою несправедливістю і вирішує організувати грандіозну втечу.



Макс Стіл, прем'єра 3 листопада



Фантастична історія про підлітка, який виявляє в собі надздібності. Щоб впоратися зі своїми силами, він заводить дружбу з інопланетянином. Разом вони будуть боротися за порятунок Землі від фатальної катастрофи.



Це всього лише кінець світу, прем'єра 3 листопада



Чергова робота талановитого канадського режисера Ксав'є Долана. Фільм заробив гран-прі Каннського кінофестивалю і завоював серця глядачів. Головний герой - письменник, який повертається до рідного дому після довгої відсутності й має намір повідомити рідним про свій смертельний діагноз. Але зробити це виявляється непросто - ексцентрична родина письменника занурена в свої плани.



Матусин синок, прем'єра 3 листопада



Французька комедія, яка покаже складні взаємини матері і сина. Коли жінка з хорошою кар'єрою в модельному бізнесі заводить роман з провінціалом-програмістом, її син готовий на все, щоб зруйнувати ці відносини.



Абсолютна влада, прем'єра 10 листопада



Скучили за Деніелом Редкліффом? Тоді дивіться на його нове абсолютне перевтілення в цьому фільмі. Головний герой - агент ФРБ, за завданням він має вступити в банду нео-нацистів і запобігти теракту.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article