Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Які серіали дивитися в листопаді

Які серіали дивитися в листопаді

, 30.10.2016 22:01, (прочит: 3523 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд серіалів, які вийдуть в листопаді 2016


Осінь - традиційний старт серіального сезону. Цього року шанувальники серіалів вже отримали порцію гострих відчуттів - чого тільки варта прем'єра сьомого сезону «Ходячих мерців», яка шокувала всіх фанатів. Але це ще не кінець - попереду на нас чекає ще кілька цікавих шоу.



Салем



Прем'єра нового третього сезону відбудеться 2 листопада. Серіал представляє собою історичне фентезі, в основу якого лягли судові процеси над відьмами в кінці 17 століття. Головною ідеєю серіалу стало питання - чи дійсно мала рацію влада міста, яка жорстоко страчувала жінок. Чи були їхні звинувачення в чаклунстві справедливі, а жертви суду винні.



Бійтеся ходячих мерців



Прем'єра третього сезону 6 листопада. Серіал є спін-оффом популярних «Ходячих мерців», і розповідає про події, які сталися раніше, ніж дії в серіалі. У центрі сюжету цієї історії знаходиться дві сім'ї, які намагаються вижити в перші дні зомбі-апокаліпсису.



Червоні дуби



Прем'єра другого сезону 11 листопада. Комедія про американського підлітка, який підробляє в приміському клубі. Події серіалу розгортаються в 1985 році, і герой вперше дізнається про нове життя і дорослішання, він намагається налагодити відносини з сім'єю і вперше закохується.



Більше ніж мистецтво



Другий сезон вийде 16 листопада. Драматичний серіал, який покаже закулісне життя аукціонних будинків Нью-Йорка. Головний герой - колишній солдат, який повертається з Іраку і заробляє тим, що продає контрабандні предмети мистецтва. Герой заводить зв'язки з антикварними салонами міста, і поступово йому відкриваються двері кращих аукціонних будинків міста.



Людина у високому замку



Прем'єра другого сезону 16 листопада. Серіал в жанрі антиутопії, який покаже світ з альтернативною історією. Уявіть, що Другу світову війну виграли Німеччина і Японія, а США були розділені на три частини.



Бібліотекарі



Прем'єра третього сезону відбудеться 20 листопада. Пригодницький серіал, в основу якого лягла популярна телевізійна франшизи «Бібліотекар». У центрі сюжету серіалу група з чотирьох героїв, яких вибрали для нової команди бібліотекарів. Метою бібліотекарів є рішення неможливих таємниць, відновлення потужних артефактів і боротьба з надприродними силами.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article