Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми, засновані на історичних подіях

Фільми, засновані на історичних подіях

, 02.11.2016 16:22, (прочит: 1663 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, знятих на основі реальних подій


Фільми, засновані на реальних подіях, завжди користувалися популярністю аудиторії. І якщо це фільми жанру хоррор, то глядачі з жахом спостерігають історію, яка дійсно відбулася - від цього враження тільки посилюються. Але сьогодні ми розповімо про картини, в основу яких лягли події, що мали місце в історії.



Ледокол, 2016                      



Цей фільм перенесе глядачів в 1985 рік. Дослідницький корабель рухається до берега Антарктиди, щоб змінити працівників полярної станції. На шляху криголама виявляється величезний айсберг, здатний знищити корабель. Капітан судна йде від зіткнення, але заганяє корабель в льодовий полон. Екіпаж корабля в жаху, вони не були готові до такої ситуації. Корабель змушений дрейфувати від безвиході, оточений тоннами льоду, який може розчавити судно в будь-який момент. Глядачам, які будуть ледокол 2016 смотреть бесплатно доведеться пережити хвилини відчаю і героїзму разом з командою корабля.



Вільний штат Джонса, 2016



Громадянська війна в США змусила простого фермера Ньютона Найта з Міссісіпі вийти на поле бою разом з сином. Чоловіки відчайдушно боролися за армію Конфедерації, до тих пір, поки в одному бою не загинув син Найта. Це перевернуло світогляд героя - він прийняв рішення змінити хід війни. Ньютон зібрав невелику групу однодумців, і переконав їх направити свою зброю в іншу сторону. У головній ролі Меттью МакКонахі.



Елвіс і Ніксон, 2016



Комедія з Кевіном Спейсі і Майклом Шенноном в головних ролях. В основу цього фільму лягла зустріч президента США Річарда Ніксона і легендарного короля рок-н-ролу Елвіса Преслі. Для кожного з героїв ця зустріч повинна принести свою користь - Елвіс хоче отримати значок федерального спецагента, щоб виконувати важливі місії для країни і не дати соціалізму поглинути Америку. Ніксон, в свою чергу, хоче за допомогою знаменитого співака підвищити свою популярність серед молоді. Зустріч двох героїв того часу стала легендарною, і тепер глядачі зможуть побачити, як же вона проходила.



Моя земля, 2016



Датський фільм, який покаже наслідки Другої світової війни. Головний герой - сержант датської армії Карл Расмусен, він справді щасливий закінченню війни і відчуває глибоку ненависть до нацистських загарбників. Карла відправляють на серйозне завдання - очистити Західне узбережжя від незліченної кількості мін, залишених німецькою армією. Йому в підпорядкування дають групу полонених, яка і буде виконувати цю небезпечну роботу. Спочатку Карлу плювати на долю німецьких солдатів, яких з кожних днем стає все менше. Але з часом герой прив'язується до цих юнаків, які навіть не бачили війни, але вперто роблять свою працю з надією повернутися додому.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article