Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Ліндсі Лохан відповідатиме в суді за брехню про колишнього нареченого

Ліндсі Лохан відповідатиме в суді за брехню про колишнього нареченого

, 27.09.2016 14:00, (прочит: 1471 раз, коментовано: 0 раз)

Єгор Тарабасов подав на Лохан в суд, звинувачуючи її в наклепі


Після того як Ліндсі Лохан відвідала російське телешоу "Пусть говорят", її колишній наречений Єгор Тарабасов не витримав. Чоловік тривалий час терпів звинувачення екс-коханої, але її розповідь на телебаченні стала останньою краплею - Ліндсі розповіла докладно історію їхніх взаємин і відкрито звинуватила Єгора в паразитизме і рукоприкладстві.

Єгор Тарабасов у відповідь зробив офіційну заяву, що в словах Ліндсі немає ні слова правди, а за наклеп вона буде відповідати перед законом. «Моя колишня наречена Ліндсі Лохан планує нову наклепницьку кампанію проти мене в російських і зарубіжних ЗМІ. Мої стосунки з Ліндсі закінчилися в липні 2016 року. У наступні тижні було зроблено численні спроби дискредитувати моє ім'я », йдеться в заяві.

За словами молодого мільйонера, заяви в пресі «неправильно відображають природу їхніх стосунків», опубліковані факти перекручені, а звинувачення помилкові. «У той час я прийняв рішення не відповідати на такі неправдиві заяви. Займаючись міжнародним бізнесом, я хотів уникнути уваги публіки і зосередитися на розвитку мого бізнесу », - додав Тарабасов. За словами Єгора, він має намір використовувати всі можливі правові засоби для захисту свого імені і своєї репутації.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Lindsay Lohan