Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Фільми жахів 2016

ТОП 5: Фільми жахів 2016

multikino.com, 27.09.2016 13:10, (прочит: 1837 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів жахів, які вийшли цього року


Наш сьогоднішній огляд створений для всіх любителів гострих відчуттів - ми будемо говорити про фільми жахів. Деякі шанувальники цього жанру відправляються в кінотеатр, щоб ще більше посилити враження від фільму, а інші воліють дивитися ужастики вдома і під ковдрою. Сьогодні ми розповімо про кращі фільми жахів, які вже встигли вийти.



31: Свято смерті



Всі знають про веселе свято осені - Хеллоуїн. Його просто обожнюють діти, адже можна вбратися в будь-який костюм і випрошувати річну дозу солодощів, і за це тебе не покарають. Дорослі, в свою чергу, люблять його за можливість повеселитися на повну і розіграти друзів. Але деякі забувають про темний бік Хеллоуїна - адже в цю ніч оживають темні сили. І навіть якщо ви не вірите в духів і монстрів, то не забувайте, що чудовиська є і серед людей. Герої фільму - артисти мандрівного цирку, які стали жертвами викрадення. Вони опинилися в страшному незнайомому місці в руках справжніх садистів, і тепер їм доведеться вибиратися будь-яким способом, щоб зберегти життя.



Кімната розчарувань



Цей фільм жахів з дуже популярної категорії - про старовинний будинок, який населяють невідомі сили. Молода жінка разом із сином вирішила почати нове життя, і переїхала в цей чудовий дім. Цей величезний особняк мав стати новим розділом в її житті, де все налагодитися. Сім'я вже почала обживатися і звикати до нового місця проживання, жінка зайнялася роботою. Але з часом починають відбуватися дивні речі - несподівано закриваються двері, лунає якийсь шум, звук кроків і голосу. Героїня шукає джерело цих подій, але знаходить справжній жах.



Уїджи. Прокляття дошки диявола



Мати і дві її дочки живуть непримітним життям, але їхня робота дуже незвичайна. Сім'я заробляє на обмані людей - мати запрошує відвідувачів на спіритичні сеанси, а дівчатка зображують духів з того світу. Справи йдуть непогано, і мати купує нову дошку для спілкування з примарами. Молодшій дівчинці не терпиться самій викликати якусь душу, і вона проводить сеанс, після якого в неї вселяються темні сили.



Демон всередині           



Батько і син живуть в провінційному містечку, де тримають власний морг. Чоловіки звикли мати справу з трупами, але одного разу до них надійшло тіло молодої і красивої дівчини, яка дуже страждала за життя. Батько і син не могли зрозуміти, від чого померла дівчина, і почали шукати інформацію, яка виявилася страшнішою, ніж вони очікували.



Інкарнація



Головний герой володіє унікальними здібностями - він може вилікувати людину, яку мучить нечиста сила. Його методи нестандартні й ніяк не пов'язані з церквою. Саме тому до нього приводять маленького хлопчика, в якого вселився древній і сильний демон. Герой береться за цю справу, але незабаром розуміє, що цей демон має з ним особисті рахунки.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article