Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Коханець Бріджит Джонс передумав розлучатися з дружиною

Коханець Бріджит Джонс передумав розлучатися з дружиною

, 20.09.2016 12:00, (прочит: 1714 раз, коментовано: 0 раз)

Патрік Демпсі з "Бріджит Джонс 3" вирішив зберегти свій шлюб


Патрік Демпсі вперше заговорив про розлучення після 15 років шлюбу в 2015 році, однак пара так і не закінчила шлюборозлучний процес. Тепер з'явилася інформація, що подружжя має намір знову бути разом. У новому інтерв'ю People Патрік Демпсі заявив, що має намір врятувати свій шлюб.

«Я не був готовий відмовитися від нашого шлюбу», розповів зірка «Бріджит Джонс 3» в інтерв'ю People. «Мені здавалося, що ми ще не зробили все, що потрібно. І ми обидва були готові попрацювати над нашим шлюбом. Так все і почалося ».

«У кожного свій шлях. Ми з Джилл вирішили, що пора працювати над нашими проблемами і розвиватися. Ми хотіли стати прикладом для наших дітей, показати їм, що, навіть якщо у вас є розбіжності, їх завжди можна вирішити ».

За словами Патріка Демпсі, щоб зберегти сім'ю, вони з дружиною вирішили звернутися до сімейного психолога - і це дійсно допомогло врятувати відносини.

Нагадаємо, що Патрік Демпсі і Джилл Фінк одружилися в 1999 році і виховують трьох дітей - дочку Таллулу (20 лютого 2002) і синів-близнюків Дарбі Гадена і Сіллівана Патріка (1 лютого 2007).



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Patrick Dempsey