Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Телесеріали осені: що дивитися в вересні

Телесеріали осені: що дивитися в вересні

multikino.com, 19.09.2016 16:40, (прочит: 2371 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд серіальних новинок вересня


Вересень - традиційний старт серіального сезону. Деякі шоу, які нам полюбилися, нарешті повернуться після довгої перерви, а інші вийдуть вперше. Сьогодні ми розповімо про серіали, прем'єри яких відбудуться цього вересня, телешоу будуть різними, і ви напевно знайдете щось до душі.



Королева цукрових плантацій / Queen Sugar



Драматичний серіал, створений Опрою Уїнфрі, тому буде транслюватися на її каналі. Основою для серіалу став однойменний роман Наталі Басзіл. Головними героїнями шоу будуть дві сестри: Нова, журналіст і активний громадський діяч Нового Орлеана, і Чарлі, яка повертається в рідне місто з сином, і отримує в спадок плантацію цукрової тростини. Старт 6 вересня.



Атланта / Atlanta                          



Історія двох братів, які мріють стати зоряними реперами. З самого дитинства вони роблять все можливе, щоб пробитися на велику сцену. Хлопцям доводиться нелегко - вони повинні боротися за своє місцево в одному з найбільш конкурентних міст. Старт 6 вересня.



Зміни / Better Things



Новий комедійний серіал від Луї Сі Кея, який обіцяє стати хітом. Шоу розповість про життя розлученої матері-одиначки, яка виховує трьох доньок. Старт 8 вересня.



Куоррі / Quarry



У 1973 році снайпер Куоррі повертається додому з В'єтнаму. Але вдома все не так, як він очікував: його не вважають героєм, а друзі і зовсім відвернулися. Герой розчаровується у всьому і відправляється в мережу найманих кілерів. Старт 9 вересня.



Син Зорна / Son of Zorn                                                                                    



Унікальний телесеріал, де з'єднався художній жанр і мультиплікаційний. Головний герой - анімований воїн Зорн, який повертається додому щоб возз'єднатися з колишньою дружиною і сином. Старт 11 вересня.



Гарне місце / Good Place



Нова багатообіцяюча комедія від творців популярних «Парків і зон відпочинку». Головна героїня серіалу - дівчина на ім'я Елеонор. Раптово Елеонор усвідомлює, що жила неправильно, і що вона, по суті, погана людина. Намагаючись виправитися, дівчина починає життя з чистого аркуша. Старт 19 вересня.



Bull



Серіал, який заснований на роботі знаменитого телевізійного психолога Філа Макгроу, і охоплює той період життя героя, коли він став засновником власної консалтингової фірми. Старт 20 вересня.



Це ми / This is Us



Драматична комедія, яка розповість про життя групи людей. Всі герої не знайомі між собою, у кожного є свої страхи і проблеми. Але всіх їх об'єднує одна обставина - вони народилися в один і той же день. Старт 20 вересня.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article