Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів, які не можна пропустити

5 фільмів, які не можна пропустити

multikino.com, 16.09.2016 13:11, (прочит: 1787 раз, коментовано: 0 раз)

Фільми 2016 року, які обов'язково потрібно подивитися


Сьогодні пропонуємо вам огляд фільмів, які заслужили звання «хорошого кіно». Всі учасники нашої добірки вийшли цього року і стали справжніми хітами.



Славні хлопці / The Nice Guys



Авантюрна комедія, яка припала до душі, як глядачам, так і кінокритикам. За сюжетом фільму, найманий охоронець і приватний детектив мають разом розслідувати справу про зниклу дівчину, яка в підсумку обертається злочином століття. У картині добре збережена атмосфера 70-х років, присутній гумор, а головні ролі у фільмі дісталися Расселу Кроу і Райану Рейнольдсу - варто відзначити, дует вийшов блискучим.



Сінг Стріт / Sing Street



На цей раз глядач потрапить в 80-і роки. Головний герой - підліток, якого батьки переводять в нову школу. Він закохується в популярну дівчину, і вирішує домогтися її уваги кардинальним способом - створити власну рок-групу. Картина сподобається всім, хто любить романтичні історії про школу, перше кохання і юність.



Друге життя Уве / En man som heter Ove



Шведська картина, яка стала справжнім хітом не лише на батьківщині, але і в усьому світі. Головним героєм фільму став літній буркотливий педант на ім’я  Уве. Уве завжди дотримується правил і стежить, щоб їх виконували інші - він щодня чіпляється до своїх гучних сусідів. Але насправді, Уве дуже сентиментальний, він до безумства сумує за своєю покійною дружиною. Часом він навіть роздумує про те, щоб достроково відправиться слідом за нею.



Капітан Фантатсік / Captain Fantastic



Фільм розповість про незвичайну сім'ю, яка живе далеко за межами мегаполісу і цивілізації. Батько навчив своїх дітей полювати і поводитися зі зброєю, говорити на декількох мовах, розбиратися в квантовій фізиці і філософії. Трагічні обставини змушують це сімейство покинути своє гармонійне життя на природі, і відправитися у велике місто. Що ж буде з підлітками, які вперше опиняться серед величезного світу і людей?



Зверополіс / Zootopia



Без сумніву, лідер серед мультфільмів цього року. «Зверополіс» кілька тижнів займав лідируючі рядки в рейтингах прокату в різних країнах. Не думайте, що цей мультик для дітей - насправді, навіть дорослі будуть від нього в захваті. Тут є і над чим посміятися, і над чим посумувати. Як завжди в мультфільмах, зворушлива і повчальна історія про дружбу і прагнення до своєї мрії.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article