Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 7: Дитячих мультиків

ТОП 7: Дитячих мультиків

multikino.com, 15.09.2016 18:18, (прочит: 2882 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд мультфільмів, які ви можете дивитися з дитиною


Сьогодні ми поговоримо про мультфільми, які ви сміливо можете включити дитині або подивитися їх разом. Почнемо з одного з найпопулярніших мультфільмів - Маша і ведмідь.



 Цей російський мультсеріал швидко завоював свою популярність, і зараз є одним з тих, що найбільш часто переглядають в інтернеті. Історія про дружбу маленької дівчинки на ім'я Маша і колишнього циркового Медведя. З моменту знайомства, головним героям доводиться знаходити спільну мову і ладнати один з одним, а також разом шукати пригоди.



Вспиш і диво-машинки                       



Пізнавальний серіал про науку і техніку, який одночасно показує захоплюючу історію дружби. Головні герої мультфільму - хлопчик Ей-Джей і водій пікапа Вспиш. Разом вони переживають безліч веселих пригод зі своїми друзями - іншими машинами.



Щенячий патруль



Яскравий пригодницький мультсеріал, головними героями якого стали хлопчик Райдер і ще команда цуценят. Коли вони разом, вони справжні герої, готові допомогти кожному, хто потребує допомоги. Щодня ці сміливі герої виручають жителів міста, і вчать маленьких глядачів того, як потрібно дружити і працювати в команді.



Пригоди Ам Няма



Веселий мультсеріал, основою для якого стала популярна гра для смартфонів. Головний герой гри на ім'я Ам Ням настільки полюбився дітям, що незабаром перебрався і на екрани. Одного разу маленький хлопчик виявляє на своєму порозі коробку, а в ній зелену незрозумілу істоту. Хлопчик вирішив нагодувати гостя цукеркою, і з тих пір вони стали кращими друзями.



Фіксікі



Мультсеріал, який стане не лише цікавим, але і навчить маленьких глядачів чомусь новому і корисному. Цей пізнавальний мультфільм розповість дітям, як влаштовані різні прилади і пристосування, і стане справжнім відкриттям корисної інформації.



Маленьке королівство Бена і Холлі



Цей дитячий мультсеріал зробили творці популярної «Свинки Пеппи». Головними героями нового мультика стали ельф на ім'я Бен і його подруга принцеса Холлі. Разом друзі живуть далеко від усього світу в маленькому королівстві. Кожен день герої проводять час зі своїми казковими друзями і разом протистоять труднощам.



Три кота



Кумедний мультфільм про котячу сім'ю, що складається з батьків і трьох маленьких кошенят. Сім'я живе захоплюючим життям - кожен день з ними трапляються якісь події, і всі разом вони завжди знаходять рішення.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article