Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 детективів, які змусять поламати голову

5 детективів, які змусять поламати голову

multikino.com, 08.09.2016 12:41, (прочит: 1968 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо видатні картини детективного жанру


Сьогодні ми пропонуємо нашим читачам кілька кращих детективів, над розгадкою яких вам доведеться поламати голову. Якщо ж вам хочеться розслабитися або подивитися милу мелодраму, ви знайдете кращі варіанти в інших наших статтях.

Серце ангела, 1987



Містичний детектив з Міккі Рурком і Робертом де Ніро в головних ролях. Основою для фільму став роман Вільяма Хьортсберга «Падший ангел». У центрі сюжету - приватний детектив, якого наймають для пошуку зниклого боржника. Розслідування приводить героя в глухий кут - перед ним виникають все більш моторошні загадки, а кожен, хто має відношення до цієї таємничої справи, виявляється мертвий.

Таємничий шлях, 2013



Австралійський трилер, головним героєм якого є поліцейський з провінції. Він повертається в рідну глибинку і береться за розслідування жорстокого вбивства дівчинки. Під час роботи герой зустрічає небажання колег допомогти йому розібратися в справі і абсолютну байдужість місцевих жителів. Наполегливо продовжуючи своє розслідування, поліцейський стикається з жахливими відкриттями.

Зодіак, 2007



Екранізація історії одного з найжорстокіших і зухвалих маніяків за всю історію. Зодіак тримав в страху всіх жителів Сан-Франциско цілих 25 років. Цій вбивця мав нахабство звертатися до репортерів місцевих газет, регулярно вимагаючи публікації своїх погроз і звинувачуючи поліцію в бездіяльності. Маніяк то пропадав на час, то знову нагадував про себе витонченими способами. Детективи сумнівалися, чи всі злочини справа рук саме Зодіаку, однак його жорстокий почерк і регулярні загрози говорили самі за себе.

Мисливці за розумом, 2004



Сім потенційних агентів ФБР проходять свій фінальний іспит на віддаленому острові. У разі вдалого результату, вони стануть співробітниками відділу «мисливців за розумом», і їхніми обов'язками буде складання психологічного портрета злочинців з дрібних доказів. Це захоплююче випробування перестає бути іспитом, коли гине перший агент. Всі інші учасники розуміють, що серед них є реальний серійний вбивця.

Пам'ятай, 2000



Єдина мета головного героя - знайти вбивцю дружини. Він готовий буквально на все, що помститися. Але його розслідуванню заважає захворювання - втрата короткочасної пам'яті. Головний герой пам'ятає все, що було до смерті дружини, а решту здатний тримати в пам'яті не більше 15 хвилин.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article