Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Важко відірватися: огляд найкращих серіалів останніх років

Важко відірватися: огляд найкращих серіалів останніх років

multikino.com, 03.09.2016 20:35, (прочит: 3677 раз, коментовано: 0 раз)

Серіали, які завоювали любов усього світу


Зараз на питання нового знайомого «яке у тебе хобі?», можна сміливо відповідати: «я дивлюся серіали». Телебачення давно перестало бути лише для домогосподарок, а сучасна молодь не чекає нову серію улюбленого шоу в певний день і точний час. У будь-який момент ви можете подивитися всі серії підряд на своєму ноутбуці, варто лише вийти в інтернет. Сьогодні ми згадаємо телесеріали, які стали по-справжньому культовими.



Фарго / Fargo, 2014 року - ...



Детективний серіал, який став класикою у своєму роді. Яскравою деталлю «Фарго» є його чорний гумор, завдяки якому серіал завоював особливу любов глядачів. Натхненням для створення серіалу став однойменний фільм братів Коен 1996 року, який також входить в класику детективного жанру. Зараз у серіалу два сезони, а третій готується до виробництва, його прем'єра запланована на 2017 рік.



Картковий будинок / House of Cards, 2013 роки - ...



Політична драма з Кевіном Спейсі і Робін Райт в головних ролях. Перші два епізоди серіалу зняв сам Девід Фінчер, що стало потужним поштовхом для просування шоу. У центрі сюжету конгресмен, якому обіцяли посаду держсекретаря в обмін на надання деяких послуг. У гонитві за посадою герой виконав свою частину договору, але натомість нічого не отримав. Оскаженілий таким обманом він разом з дружиною придумав витончений план помсти для свого кривдника.



Доктор Хаус / House, M.D., 2004-2012



Серіал став класикою медичної драми і поклав початок не одному подібному шоу. Прем'єра відбулася в 2004 році, і зробила виконавця головної ролі саркастичного доктора Хью Лорі улюбленцем усього світу. За оцінками аналітиків, за 8 сезонів шоу його подивилися більше 80 мільйонів глядачів. Шоу неодноразово відзначали головними телевізійними нагородами.



У всі тяжкі / Breaking Bad, 2008-2013        

                         



Кримінальна драма, яка займає лідируючі позиції в телевізійних рейтингах багатьох країн. Протягом п'яти сезонів глядачі спостерігають за історією шкільного вчителя хімії, який після діагностування раку легенів починає виробляти метамфетамін, і поступово перетворюється в страхітливого наркобарона. Серіал неодноразово визнавали кращим шоу всіх часів і нагороджували найпрестижнішими преміями.



Справжній детектив / True Detective, 2014 року - ...



Кримінальна драма, знята у форматі антології, де кожен сезон має власний сюжет і героїв. Зараз вийшло два сезони серіалу, а для третього шукають автора сценарію. Прем'єра першого сезону шоу в 2014 році викликала численні захоплені відгуки, як глядачів, так і критиків. Того року серіал зібрав 5 телевізійних премій «Еммі», а дехто називав його кращою телевізійною драмою року. Другий сезон виявився менш успішним, і не зміг заробити жодної нагороди. Проте, віддані шанувальники серіалу залишилися задоволені, і тепер з нетерпінням чекають новин про третій сезон шоу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article