Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми, які варто подивитися всією сім`єю

Фільми, які варто подивитися всією сім`єю

multikino.com, 15.08.2016 00:26, (прочит: 1654 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо фільми для сімейного уїк-енду


Найголовніше в житті людини - це, безперечно, сім'я. Разом з рідними нам завжди є чим зайнятися: поговорити по душам, вибратися на прогулянку, пограти в настільні ігри або подивитися разом цікаве кіно. Якщо у вас намічаються вихідні в компанії сім'ї, запропонуйте подивитися разом один з фільмів, про які ми сьогодні розповімо. Ці приголомшливі картини сподобаються і дітям, і дорослим.

Цілитель Адамс, 1998



Чудова сімейна комедія, яка змушує задуматися про життєві цінності. У центрі історії - доктор Адамс, якого називають Цілителем. Своє прізвисько головний герой заробив тим, що зробив справжнє відкриття в медицині - виявляється, щоб вилікувати будь-яку хворобу, потрібно як слід посміятися. Щоб розсмішити своїх пацієнтів, Цілитель Адамс робить все можливе, тому й глядачі фільму також не можуть стримати сміх. У головній ролі неповторний Робін Вільямс.

У гонитві за щастям, 2006



Фільм розповідає історію про нелегке життя батька-одинака, який самостійно виховує свого п'ятирічного сина. Зарплати продавця не вистачає, щоб платити за рахунками, і їх виселяють з квартири. Головний герой не опускає руки, і з усіх сил намагається зробити свою дитину щасливою.

Скафандр і метелик, 2007



Дивовижна історія, яка заснована на нелегкому житті Жана-Домініка Бобі. У віці 43 років Жан-Домінік переніс інсульт, наслідком якого стала повна паралізація тіла, за винятком одного ока. До цього нещасного випадку чоловік працював редактором французького журналу Elle. Тепер, замкнений у власному тілі, Бобі знайшов спосіб розповісти світові про свої внутрішні переживання - він підморгував, коли людина називала потрібну букву, і таким чином зміг написати книгу.

Хороший рік, 2006



Успішний британський менеджер, якого зіграв Рассел Кроу, отримує несподіваний спадок - виноробню у Франції. Герой має намір якомога швидше продати маєток, і повернутися до своїх справ, але виявляється, що він не єдиний претендент на власність. Неймовірні події змушують головного героя дізнатися, що є речі набагато важливіші за гроші і владу.

Амелі, 2001



Зворушливий фільм про милу дівчину на ім'я Амелі. Вона вірить, що якщо робити добро, то воно обов'язково до тебе повернеться, і що всі наші вчинки позначаються на нашому житті. Одного разу дівчина знаходить загадкову скриньку, і вирішує знайти її власника - так і починаються її пригоди.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article