Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Мультики для дорослих

Мультики для дорослих

, 05.08.2016 21:55, (прочит: 1632 раз, коментовано: 0 раз)

Обзор мультфильмов, которые ничем не хуже популярных сериалов


По-перше, варто сказати, що під словами «мультики для дорослих» ми не маємо на увазі нічого поганого - ніякого рейтингу 18+. Мультсеріали, про які піде мова, можна так називати тільки через гумору і теме, які в них зачіпаються.

Кінь БоДжек



Отже, першим в нашому списку стане мультсеріал, про який буквально ходять легенди. Мультик є дітищем Netflix, і вже це робить його гідним нашої уваги. Вперше ця сатирична і чимось повчальна історія побачила світ два роки тому. Серіал миттєво обзавівся великою аудиторією, і цього року публіка з нетерпінням чекала на прем'єру третього сезону. Мультсеріал розповідає про життя актора, який колись був всесвітньо популярний і любимий, але потім перетворився на посереднього п'яницю. Якщо ви ще не зрозуміли, головну роль в цій історії виконує кінь.

Рік і Морті



Мультсеріал чимось нагадує культові фільми «Назад в майбутнє», тільки головні герої тут - дід-п'яниця і його онук, і подорожують вони не в часі, а в просторі. Виявляється, що існує безліч вимірів, і що люди не одні у Всесвіті і нічого особливого в них немає, а кожен варіант розвитку подій вже десь трапився. Звучить все це дивно, але в мультфільмі виглядає відмінно. Всього мультик налічує 21 серію, і зараз віддані шанувальники знаходяться в очікуванні третього сезону.

Гетто



«Не найкраща назва для мультфільму», - подумаєте ви, але на ділі виявляється, що в саму точку. Цей серіал заснований на коміксах про афроамериканця похилого віку та двох його онуків, які переїхали в передмістя в пошуках спокійного і тихого життя. Як виявилося, в цьому заможному районі живуть тільки білошкірі, і це стало основою для гумору в мультфільмі. Також варто відзначити, що в серіалі зачіпаються важливі соціальні проблеми, і зроблено все це настільки уїдливо, що деякі епізоди не пускали в ефір телеканалу.

Південний парк



Ви не могли не чути про цей мультсеріал, так як йому вже майже 20 років. Саме він став одним з перших, які стояли в основі сучасних сатиричних мультфільмів і серіалів. Творці не боялися говорити про всілякі проблеми і недоліки суспільства в цілому, і окремих особистостей зокрема - за це аудиторія і полюбила Сауспарк. Зараз, через роки, концепція мультсеріалу не прогнулася, а стала навіть гостріше і болючіше для сучасної людини.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article