Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шеннен Доерті відверто розповіла про боротьбу з раком

Шеннен Доерті відверто розповіла про боротьбу з раком

, 02.08.2016 23:00, (прочит: 1781 раз, коментовано: 0 раз)

За словами актриси, вона почала боятися, що не виживе


Шеннен Доерті, яка відома за ролями в культових серіалах "Зачаровані" та "Беверлі-Хіллз 902010", дала велике інтерв'ю на шоу Entertainment Tonight, і відверто розповіла про боротьбу зі страшним діагнозом - раком грудей.

За словами актриси, злоякісна пухлина поширилася на лімфовузли, тому їй довелося пройти курс хіміотерапії - а після того, як цей курс закінчиться, Шеннен доведеться пройти ще й курс променевої терапії. У травні Доерті перенесла мастектомію.

«Найстрашніша частина - це невідомість. Чи спрацює хіміотерапія? Чи спрацює променева терапія? Чи доведеться мені проходити через все це знову? З усім іншим можна впоратися. Можна впоратися з болем, можна впоратися з необхідністю жити без грудей, але не можна впоратися з турботою про майбутнє і про те, як твоє майбутнє вплине на люблячих тебе людей».

«Це дуже важко. Я почала думати, що не виживу ... Я більше не заглядаю в завтрашній день».

«Я хочу вірити, що, якщо я буду боротися, зі мною все буде добре».


У Шеннен Доерті діагностували рак грудей в лютому 2015 року, на поточний момент вона пройшла 3 з 8 курсів хіміотерапії. Одним з найважчих переживань для актриси, за її власним визнанням, виявилося випадання волосся.

«Після другого курсу хіміотерапії моє волосся звалялося, як якісь дреди. Я спробувала його розчесати, і воно просто вивалилося. Пам'ятаю, як тримала в руках величезні жмутки свого волосся і побігла до мами в сльозах».

Зараз, приховуючи відсутність волосся, Шеннен носить хустки, які особисто їй надіслала дизайнер Діана фон Фюрстенберг - і зізнається, що завжди намагається виглядати найкращим чином, щоб надихати інших людей. «З раком жити набагато легше, якщо я знаю, що допомагаю хоча б одній людині».




Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Shannen Doherty