Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка «Гри престолів» подякувала мамі за свою номінацію на «Еммі»

Зірка «Гри престолів» подякувала мамі за свою номінацію на «Еммі»

, 30.07.2016 16:00, (прочит: 1749 раз, коментовано: 0 раз)

Мейсі Вільямс розповіла, що своїм успіхом вона зобов'язана мамі


Мейсі Вільямс, яка отримала всесвітню популярність завдяки «Грі престолів», цього року отримала номінацію на престижну телевізійну премію "Еммі". В першу чергу юна актриса подякувала за свій успіх мамі.

19-річна Мейсі, яка у вересні буде боротися за нагороду за роль Ар`ї Старк, в інтерв'ю People розповіла про те, як саме вона дізналася про свою номінації на премію:

«Я дізналася про свою номінації чудесним чином. Минулого тижня мене не було поруч з мамою, і тому я спілкувалася з нею кожен день - і ось ми розмовляємо з нею по FaceTime і я бачу повідомлення в Twitter про те, що я отримала номінацію ... Я була така щаслива, що навіть не могла в це повірити - та й до сих пір не можу. Мама була така рада за мене, що навіть заплакала».

Мейсі Вільямс розповіла, що своїм успіхом вона зобов'язана тільки мамі: «Вона зробила мені найкращий подарунок - можливість робити зі своїм життям те, що я хочу. Вона сказала мені: «Добре, займайся цим, і ми доведемо всім, що вони не праві» - замість того, щоб просто змусити мене залишитися в школі. За це я дякую їй кожен день».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Game of Thrones, Maisie Williams