Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Російський Супермен

Російський Супермен

M.F. FaraoN, 26.11.2008 11:24, (прочит: 2850 раз, коментовано: 0 раз)

Бекмамбетов зробить перший російський фільм про супергероя.

Студія Тімура Бекмамбетова Bazelevs приступила до виробництва «Чорної блискавки» — першого російського фільму про супергероя, зйомки якого почнуться в грудні.
«У основі фільму — історія про те, як звичайний студент московського вузу випадково стає володарем теж, на перший погляд, сповна звичайної, і навіть неабияк уживаної, але… літаючої «Волги», — говорить Войтинський. — З цією машиною він не лише дістане можливість втілити мрію всіх московських автомобілістів — облітати пробки, він несподівано для себе перетвориться з типового нашого сучасника, зацикленого на своїх проблемах, в захисника міста, таємничого борця із Злом», — додає режисер.

Бекмамбетов здійснить продюсирування проекту, режисером виступає Олександр Войтинський. По оцінках MRC, фільм, який зв'яже формат блокбастера про супергероя з сюжетним матеріалом про сучасну Росію, захочуть поглянути від 6 мільйонів російських кіноглядачів. Картина також планується до прокату на території України, Казахстану, Білорусі, Грузії, країн Балтії і ін.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно