Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Фільми, які отримали друге життя

Фільми, які отримали друге життя

multikino.com, 07.07.2016 02:45, (прочит: 2306 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо вдалі ремейки класичних фільмів


Останні кілька років в світі жартують про Голлівуд, а саме, що він переживає кризу ідей. І, як то кажуть, в кожному жарті є частка правди. Варто звернути увагу на фільми, які зараз виходять, щоб зрозуміти - ви їх вже колись бачили.

Наприклад, знамениті «Мисливці за привидами», які свого часу були улюбленцями публіки. Але чому б не залишити їх у тому самому часі, коли на них було приємно і цікаво дивитися? Мабуть, творці нової «жіночої версії» фільму, яка зовсім скоро вийде на широкі екрани, вирішили вичавити ще пару крапель (мільйонів) з цієї історії.

Другий приклад - легендарний серіал 90-х «Рятувальники Малібу», який подарував всім хлопчикам-підліткам світу Памелу Андерсон. За нього теж взялися сучасні мувімейкери - з серіалу зроблять повнометражну комедію, яка побачить світ в 2017 році.

Таких прикладів насправді маса. І якщо ви засуджуєте подібні ремейки, то задумайтеся: адже якщо їх продовжують знімати, значить, їх хтось дивиться. Можливо зараз в світі куди більше глядачів, які підуть в кіно на знайому назву, ніж ризикуватимуть, і купувати квитки на щось незнайоме, або, ще гірше, незалежне авторське кіно.

Але не варто заздалегідь ставити хрест на всіх ремейках, деякі з них вийшли досить непоганими. Сьогодні ми згадаємо знамениті фільми, які отримали друге життя, і які дійсно варто подивитися.

Дракула, 1931 і 1992 роки



Сьогодні, після того як ми пережили всі частини «Сутінків», кілька сезонів «Баффі», «Щоденників вампіра» та інших вампірських історій, «Дракула» вже навряд чи зможе вразити. Однак у цього героя є одна перевага - він справжня легенда.

Тарзан, 1932 і 2016 роки



Екранізацій оригінальної історії письменника Едгара Райса Берроуза маса, а остання якраз йде в кінотеатрах. За обіцянками сценаристів фільму «Тарзан. Легенда », вони максимально дотримувалися до першоджерела. Залишається перевірити, наскільки слова відповідають правді.

Кінг-Конг, 1933 і 2005 роки



Фільм про цього монстра дозволив творцям продемонструвати всю потужність комп'ютерної графіки та спецефектів 21 століття. Зараз вже ведеться робота над новою версією Кінг-Конга, яка буде називатися «Острів черепа». У планах на майбутнє - зіштовхнути Кінг-Конга з не менш знаменитим противником - Годзіллою в 2020 році.

Годзілла, 1954 і 2014 роки



Цей монстр починав своє життя в руках японців, а закінчив у Нью-Йорку. Оригінальна картина налічує кілька ремейків, але найвдалішим називають саме фільм 2014 року.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article