Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Гвінет Пелтроу розповіла про статус найненависнішої знаменитості

Гвінет Пелтроу розповіла про статус найненависнішої знаменитості

, 03.07.2016 08:00, (прочит: 1809 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса відверто розповіла про своє "почесне" звання


Гвінет Пелтроу крім мільйонів шанувальників по всьому світу, має велику армію антифанатів. У 2013 році актрису визнали найбільш ненависною знаменитістю в світі. Лише недавно Гвінет відверто розповіла, як поставилася до такого невтішного статусу.

«Перш за все, я здивувалася, - зізналася Пелтроу в інтерв'ю BBC News. - Я найбільш ненависна знаменитість? Навіть гірше, ніж Кріс Браун? Що я такого зробила?»

«Можливо, іноді ти змушуєш інших людей відчути себе не дуже добре?» - припустив ведучий. «Все, що я можу зробити - це бути собою, - відповіла актриса. - Якщо ви мене знаєте, то ви точно знаєте, яка я. Що я можу веселитися, їсти смачну їжу і радіти життю. Але, думаю, іноді люди роблять невірні висновки про мене».

«Мої батьки дуже подбали про мене, я ходила в відмінну школу, - продовжила зірка. - Ми виросли в Нью-Йорку. Коли я залишила коледж, щоб спробувати себе в акторській кар'єрі, мій батько дуже мене підтримував. Але він відразу сказав, що тепер я сама за себе. Так що він ніколи нічого мені не давав. Ніколи не підкидав грошей, не допомагав оплачувати квартиру, не створював для мене трастових фондів. Так що неправильно вважати мене зіпсованою або думати, що я не заробила те, що у мене є. Але я часто стикаюся з такою думкою оточуючих. Люди думають, що я харчуюся морськими водоростями і повітрям. Але я і від картоплі фрі не відмовлюся».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Gwyneth Paltrow