Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Емілія Кларк розповіла, що буде в 7 сезоні

Емілія Кларк розповіла, що буде в 7 сезоні "Гри престолів"

, 02.07.2016 12:00, (прочит: 2061 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса розповіла про перспективи своєї героїні Дейенеріс Таргаріен


У 7 сезоні "Гри престолів" Дейенеріс Таргаріен нарешті дістанеться до Вестеросe. У новому інтерв'ю EW Емілія Кларк розповіла про перспективи своєї героііні. Актриса впевнена, що Дейенеріс з легкістю зможе завоювати жаданий Залізний трон - і зуміє на ньому втриматися:

«З моменту весілля з Кхалjv Дрога єдиною її метою було повернутися в Вестерос. [...] У неї є сили. І вона знає, що їй потрібно йти вперед, щоб допомогти Міеріну. Вона сяде на Залізному троні. Вона знає, що може правити краще, ніж будь-хто інший».

Також в інтерв'ю EW Емілія Кларк заявила, що в 7 сезоні «Гри престолів» у Серсеї Ланністер не буде ні єдиного шансу проти Дейенеріс:

«У мене є кораблі, у мене є армія, у мене є дракони, що дихають вогнем, і ще мене, як видно, не можна вбити. Поруч зі мною навіть немає привабливого чоловіка, так що ніщо мене не відволікає ... Втім, в «Грі престолів» вже всі знають - якщо у твого персонажа нарешті все добре, ти в небезпеці. Тому що сценаристи, як правило, роблять так - «О, вона вам подобається? Ну так ми її вб'ємо!»



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Emilia Clarke, Game of Thrones