Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Що дивитися в кіно на початку липня

Що дивитися в кіно на початку липня

, 03.07.2016 09:00, (прочит: 1625 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кінопрем'єр першго тижня липня


Літо завжди пора гучних кінопрем'єр, і липень не стане винятком. У другому літньому місяці на нас чекає безліч цікавих кіноновинок, які ніяк не можна пропускати. Сьогодні ми нагадаємо вам про фільми, які вийдуть в широкий прокат в перший тиждень липня 2016.

Людина - швейцарський ніж



Довгоочікувана фентезійна драма-комедія, яка допоможе нам в черговий раз побачити талант Деніела Редкліффа. Акторові дісталася вкрай незвичайна роль - він буде грати труп. Компанію йому складе не менш талановитий Пол Дано. За сюжетом, головний герой опиняється на безлюдному острові. Хлопець вже втратив будь-яке бажання жити, але коли він знаходить труп хлопця на березі - його життя круто змінюється.

Мілина



У головній ролі тут красуня Блейк Лайвлі, яка буде доводити, що здатна грати не тільки стервозних блондинок. Її героїня - серфінгистка, яка в черговий ідеальний день відправляється ловити хвилю. Однак все обертається трагедією, коли дівчина зустрічається в океані з акулою. Тепер їй належить нелегка боротьба за власне життя.

Мобільник



Екранізація одного з недавніх романів великого Стівена Кінга. Жанр фільму, відповідно визначили як жахи, фантастику і трилер. Головні ролі в картині виконали Джон Кьюсак і Семюел Л. Джексон. Головному героєві належить знайти свою сім'ю в світі, на який впав незвичайний вірус, що передається через мобільні телефони. Хвороба передається з неймовірною швидкістю і перетворює людей в жорстоких і кровожерливих зомбі.

До зустрічі з тобою



Британська драма із зіркою «Гри престолів» Емілією Кларк і Семом Клафліном з «Голодних ігор». Фільм розповість про двох людей, яких зв'язав його величність випадок. Дівчина на ім'я Лу обожнює свою роботу, але розуміє, що розлюбила свого хлопця. Після того, як героїня втратить роботу, їй доведеться використовувати всі свої сили, щоб впоратися з труднощами, що на неї звалилися. Хлопець Уілл втратив все бажання до життя після трагічної аварії, яка позбавила його можливості ходити. Випадкова зустріч змінить життя цих двох назавжди.

Моя краля



Французька комедія, яка була представлена на Каннському кінофестивалі. Фільм розповість вкрай захоплюючу історію - в провінційній бухті живуть два сімейства: дурні бідні збирачі мідій і психічно нездорові буржуа. Ці сімейки явно ненавидять один одного, але молодші діти несподівано закохуються. Крім усього цього, в бухті починають пропадати туристи, а два не менше дивних інспектора намагаються розслідувати цю справу.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article