Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Фільми з непередбачуваним фіналом

ТОП 5: Фільми з непередбачуваним фіналом

multikino.com, 30.06.2016 03:05, (прочит: 2084 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд захоплюючих фільмів з несподіваною розв'язкою


Спільний перегляд хорошого кіно - ідеальний спосіб провести вечір в компанії друзів або близьких. Сьогодні ми пропонуємо вам 5 фільмів, які змусять вас поламати голову і здивують своєю розв'язкою.

Пасажири, 2008 рік



У центрі сюжету доктор-психіатр, якого грає Енн Хетеуей. Перед героїнею стоїть завдання - допомогти шістьом пасажирам, які вижили після авіакатастрофи, впоратися з пережитим і продовжити жити. В ході сеансів стає ясно, що всі постраждалі мають власну думку про аварію, що відбулася, яка не збігається з офіційними судженнями. Пізніше пацієнти один за іншим починають зникати. Психіатр вирішує сама розібратися в секреті, що відбувається.

Забираючи життя, 2004 рік



Зо два десятки років поліція не може зловити маніяка, який спочатку вбиває своїх жертв, а потім живе їхнім життям. Кращі детективи міста не можуть зрозуміти мотиви витонченого вбивці, і не можуть вийти на його слід. Коли розслідування заходить в тупик, його передають агенту ФБР, яка відома своїм нетрадиційним підходом до справи. У головній ролі Анджеліна Джолі, компанію їй склав Ітан Хоук.

Підміна, 2008 рік



У цьому фільмі одну з найкращих своїх ролей зіграла Анджеліна Джолі, за що була номінована на «Оскар». Головна героїня - нещасна мати, яка втратила свою дитину. Син жінки несподівано зникає, і вона звертається за допомогою в поліцію. Через деякий час поліцейські знаходять дитину і повертають його матері. Однак, незважаючи на зовнішню схожість, героїня впевнена, що це не її син.

Ідеальне вбивство, 1988 рік



Непередбачуваний трилер з Майклом Дугласом і Гвінет Пелтроу в головних ролях. Справи успішного бізнесмена йдуть погано - йому загрожує розорення. Крім цього, він дізнається, що у його дружини роман на стороні з якимось художником. Бізнесмен наводить довідки і з'ясовує, що насправді коханець дружини не художник, а аферист, який кілька разів відсидів у в'язниці. Нещасний чоловік знаходить цього псевдо художника і пропонує йому заплатити 500 тисяч доларів за вбивство дружини.

Одержимість, 2006 рік



Головна героїня, у виконанні Сьюзен Сарандон, впевнена, що її переслідують. Жінка переконана, що молода і чарівна колега її чоловіка, яку зіграла Емілі Блант, хоче забрати її благополучне життя. Згодом підозри жінки перетворюються на справжню параною, але їй ніхто не вірить. Героїня змушена сама шукати правду, що призводить до страшних відкриттів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article