Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Джессіка Альба показала свій робочий стіл в офісі

Джессіка Альба показала свій робочий стіл в офісі

, 12.06.2016 08:00, (прочит: 2312 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса зняла відео про свою нову професію


Джессіка Альба стала справжньою бізнес-леді і тепер проводить робочий день не на знімальному майданчику, а в офісі. Зірка активно зайнялася розвитком свого бренду Honest Company. Актриса все ж відчуває слабкість до камер, і зняла відео для проекту Mode.com. про своє робоче місце.

«Ви зможете зазирнути туди, куди раніше ніхто не заглядав, - каже Джесіка на початку відео. - Ви побачите, що ж зберігається у мене в ящиках».

Щоб завжди мати можливість підбадьоритися і перекусити, зірка зберігає в столі шоколад, мигдаль і імбирний чай. «Шоколад необхідний, - пояснює Джессіка. - Цей зроблений в Каліфорнії. Він не містить молоко і глютен, і він дуже смачний. Мені завжди необхідний маленький шматочок шоколаду. А ще я просто люблю імбирний чай. Він піднімає мені настрій».

А щоб зняти стрес, Альба завжди тримає під рукою розмальовку для дорослих. «На жаль, я не можу користуватися нею так часто, як мені б хотілося, - каже вона. - Мої діти впевнені, що мають на цю книжку куди більше прав».

Не забуває Джессіка і про власну продукцію. В її столі можна знайти серветки для рук і макіяжу Honest Company, зволожуючу сироватку і навіть щипці для завивки.



Читайте також:
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно
Світ Аніме: Відображення японської культури у мультсеріалах

Jessica Alba