Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Дивовижні фільми про час

Дивовижні фільми про час

multikino.com, 14.06.2016 04:11, (прочит: 4422 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд фільмів, які змінять ваше ставлення до часу


Фантастичні фільми бувають дуже різними: від історій про жахливих монстрів до екранізацій глобальних катастроф. Сьогодні ми представляємо вам фантастичні картини про час. Ці картини розкажуть про людські долі, які зіткнулися з необоротною течією найважливішого в нашому житті - часу.

Трикутник, 2009 рік



У центрі сюжету дівчина на ім'я Джесс, яку друг запросив на вечірку на яхті. Компанія весело проводить час, як раптом починається шторм. Друзі змушені рятуватися, і вижити вдається не всім. Але приходить допомога - величезний океанічний лайнер. Молоді люди піднімаються на палубу, але на кораблі нікого немає, а годинник не йде. Джесс перша виявляє, що за ними полює хтось невловимий.

12 мавп, 1995 рік



Антиутопія з Брюсом Уїллісом і Бредом Піттом в головних ролях. Події у фільмі відбуваються в 2035 році, коли 99% населення планети загинуло в результаті поширення невиліковної хвороби. Всі, хто зумів уціліти, змушені жити під землею. Головний герой - злочинець, якого відправляють на машині часу в небезпечну подорож. Він опиняється в минулому, і його місія - запобігання страшної катастрофи.

Петля часу, 2012 рік



Ще один цікавий фільм з Брюсом Уїллісом. Компанію йому склали талановитий Джозеф Гордон-Левітт і прекрасна Емілі Блант. Сюжет розгортається в недалекому майбутньому, де людство вже освоїло подорожі в часі. У цьому світі існує корпорація, яка займається вбивствами небажаних осіб - їх відправляють у минуле. Там жертву зустрічають кілери, які стирають існування людини з історії.

Донні Дарко, 2001 рік



У цьому фільмі можна побачити ще юних брата і сестру Джейка і Меггі Джилленхол. Варто сказати, що картина для цінителів артхаусу і любителів поламати голову нас ідеєю фільму. Головний герой - підліток на ім'я Донні, який ледь не загинув від нещасного випадку. Після того, що сталося, Донні отримує здатність впливати на час і долю. Ці зміни не можуть залишитися непоміченими, і близькі хлопця починають по-справжньому його боятися.

Континуум, 2015 рік



Під час перегляду старої плівки з дня народження, хлопець помічає там відображення себе дорослого. Цікавість зводить хлопця з розуму, поки він разом з друзями не знаходить креслення машини часу. Компанія вирішує слідувати інструкціям, щоб отримати можливість повернутися в минуле. Однак підлітки не підозрюють, чим може обернутися їхня весела пригода.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article