Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Спілберг зробить «Привида в обладунках» в 3D

Спілберг зробить «Привида в обладунках» в 3D

M.F. FaraoN, 16.04.2008 21:33, (прочит: 2863 раз, коментовано: 0 раз)

Студія DreamWorks придбала права на японську мангу «Привид в обладунках» («Ghost in the Shell») з метою зробити на його основі футуристичний поліцейський триллер в 3D.

Вперше манга Масамуне Сіро побачила світ в 1989 році. Після цього було видано ще два продовження, знято три аніме-фільми, аніме-телесеріал і поставлено декілька відеоігор. У 2004 році вийшов в світ другий повнометражний аніме-фільм «Привид в обладунках: Невинність», який на території США був випущений кінокомпанією DreamWorks.

Дія оригіналу розгортається в 2029 році, коли світ перетворився на кіберінтернет. Головна героїня – Мотоко Кусанагі — кіборг, з людським розумом усередині кібернетичного тіла, майор Дев'ятого відділу, яка займається кіберзлочинами. У мережі з’являється якийсь Ляльковод, що маніпулює людьми через ту ж мережу, примушуючи їх діяти в його інтересах. Його розшуком і займається Дев'ятий відділ.

Сценарій до сучасної адаптації відомого коміксу напише Джемі Мосс («Королі вулиць»). Продюсерами постановки з боку виробничої студії Seaside Entertainment виступлять Аві Арад, Арі Арад і Стівен Пол.

До придбання прав на оригінал доклав руку власник DreamWorks — Стівен Спілберг, випередивши Universal і Sony.
Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно