Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

5 фільмів, які зупинять час

5 фільмів, які зупинять час

multikino.com, 19.04.2016 03:42, (прочит: 3800 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд красивих і захоплюючих фільмів


Якщо вам захотілося подивитися захоплюючий і вражаючий фільм, то пропонуємо звернути увагу на нашу добірку. Представляємо вам п'ять фільмів, які немов зупиняють час навколо. Напевно вам знайоме почуття, коли не можеш відірватися від екрану - і ми говоримо не про комп'ютерні ігри, а про силу великого кінематографа. Заворожлива картинка, напружений сюжет, закручена любовна історія - все це дасть нам можливість забути про поточні справи і проблеми, і просто насолодитися кінострічкою.

Ілюзія обману



Вражаючий фільм про чотирьох майстрів, які змушують глядачів буквально повірити в магію. Але вони не чарівники - вони професійні ілюзіоністи. Їхні шоу викликають справжній фурор, збираючи в легендарному Лас-Вегасі заворожену аудиторію. Ілюзіоністи стають легендою, коли під час виступу роблять зухвале і таємниче пограбування. Перебуваючи в Вегасі, вони примудряються викрасти три мільйони євро з банку в Парижі. Однак ця четвірка не просто злодії і шахраї, за їхньою витівкою стоїть щось набагато більше, ніж просто шоу.

Божевільний Макс: Дорога люті



Один з кращих фільмів року, як на думку глядачів, так і членів американської кіноакадемії - картина заробила 6 «Оскарів». Протягом усього фільму глядачів тримає в напрузі динамічна гонитва з неймовірними спецефектами і азартом. Картина покаже справжню спрагу свободи, яку намагаються відвоювати головні герої. Божевільна гонка, фантастичний ритм і енергія - ось що вас чекає під час перегляду. А дует Шарліз Терон і Тома Харді став справжньою окрасою картини.

Воно



Один з кращих фільмів жахів останніх років - фентезійний трилер, який змусить повірити в неминучу загрозу. Головна героїня виявляється мішенню невидимого для всіх монстра, а причиною тому став її невдалий сексуальний зв'язок. Творці картини повільно і впевнено створюють атмосферу страху, не забуваючи наповнити фільм змістом.

Грань майбутнього



Том Круз і Емілі Блант, які опиняються в світі майбутнього, де на Землю вторгаються інопланетні загарбники. Головний герої гине в нерівному бою з противником, але опиняється в часовій петлі. Тепер йому належить битися і вмирати сотню разів, поки він не розгадає таємницю уразливості інопланетної раси.

Головоломка



Ще одна оскароносна картина в нашому списку. Мультфільм отримав нагороду як «кращий анімаційний фільм» року, і це звання говорить багато про що. Кіностудії Disney і Pixar створили мультфільм, який буде цікаво дивитися не тільки дітям, а й дорослим.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles