Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі екранізації улюблених казок

Кращі екранізації улюблених казок

multikino.com, 08.04.2016 17:35, (прочит: 1423 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд улюблених творів, перенесених на великий екран


Днями відбулася гучна прем'єра чергової, четвертої за рахунком, екранізації знаменитого твору Кіпплінга «Книга джунглів». На цей раз автори створили повноцінний художній фільм із застосуваннями кращих сучасних технологій. Всі персонажі картини, крім головного героя Мауглі, створені за допомогою неймовірно реалістичної комп'ютерної анімації. Добре знайомих нам Багіру, Шер-Хана, Балу і Каа в оригінальному фільмі озвучували найкращі голлівудські актори: Білл Мюррей, Бен Кінгслі, Ідріс Ельба і Скарлетт Йоханссон. Ця картина обіцяє бути вражаючою - перевірити це самостійно ви можете в будь-якому кінотеатрі. У цій статті ми пропонуємо вам згадати інші, не менш вдалі екранізації улюблених літературних творів.

Червона шапочка, 2011



Цікава інтерпретація казки Шарля Перро, де від милої дівчинки з кошиком пиріжків майже нічого не залишилося. У головній ролі знялася Аманда Сейфрід, компанію їй склав Гарі Олдман. Жанр фільму позначений як фентезі з елементами детективу, трилера і навіть жахів.

Брати Грімм, 2005



Ця картина покаже життя знаменитих братів-казкарів, до того, як вони прославилися. Життя було легким для молодих хлопців - вони подорожували селами, і розповідали жителям про страшних демонів і відьом, виганяли придуманих привидів і заробляли гори золота. Але одного разу брати зіткнулися зі справжньою загрозою - чаклункою, яка вбивала молодих дівчат. Варто відзначити вражаючий акторський склад: Хіт Леджер і Метт Деймон в ролі братів Грімм, а злу чаклунку зіграла Моніка Беллуччі.

Капітан Крюк, 1991



Екранізацією за мотивами казки «Пітер Пен» зайнявся сам Стівен Спілберг, а на головні ролі в своєму фільмі вибрав Дастіна Хоффмана (Капітан Крюк), Робіна Вільямса (Пітер Пен) і Джулію Робертс (фея Дінь-Дінь). У цій історії Пітеру Пену вже виповнилося сорок років, він встиг завести сім'ю і роботу. Наш герой живе розміреним життям, поки в нього не вривається його заклятий ворог - Капітал Крюк, і не викрадає дітей Пітера Пена.

Там, де живуть чудовиська 2009



Захоплююче дитяче фентезі, яке заробило «Золотий глобус». Продюсером екранізації однойменної книги Моріса Сендака виступив Том Хенкс. У центрі сюжет неслухняний хлопчик, який тікає з дому і опиняється на дивовижному острові, що населений фантастичними істотами.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article