Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Кращі серіали з акторами з «Друзів»

Кращі серіали з акторами з «Друзів»

multikino.com, 12.04.2016 11:00, (прочит: 1357 раз, коментовано: 0 раз)

Згадуємо інші проекти улюблених акторів


Цього року виповнюється 12 років з моменту закінчення одного з найпопулярніших, найуспішніших і найкращих телесеріалів. Фінальний епізод «Друзів», який одночасно дивилися 60,5 мільйонів телеглядачів, вийшов в ефір 6 травня 2004 року. Актори, які зіграли наших улюблених героїв, продовжили свої кар'єри вже поодинці. Хтось із них став успішніше в великому кіно, хтось залишився вірним телебаченню. Сьогодні ми представляємо вашій увазі серіали, в яких ви побачите улюблених акторів. Пропонуємо вам не нудьгувати і вибрати з нашого списку щось до душі.

«Студія 60 на Сансет Стріп» (2006-2007)



Серіал став першим проектом Меттью Перрі після завершення «Друзів». На жаль, шоу проіснувало лише рік, проте є одним з кращих за участю актора. «Студія 60 на Сансет Стріп» показує робочі будні співробітників телебачення, які щотижня повинні виходити в прямий ефір з розважальним шоу. Серіал не можна назвати комедією, але його атмосфера просякнута тонким гумором і сарказмом. До речі, в шоу також зіграла тоді ще не популярна Сара Полсон, яка зараз є зіркою «Американської історії жахів».

«Місто хижачок» (2009-2015)



Кортні Кокс виступила продюсером і режисером цього шоу, а також виконала головну роль. Актриса грає 40-річну розведену жінку, яка виховує сина підлітка і намагається налагодити особисте життя. Спочатку телесеріал планувався в дусі «Сексу у великому місті», проте в підсумку перетворився на комедію, яку можна дивитися всією сім'єю. Наявність шести сезонів говорить про якість шоу і його гарні рейтинги. У деяких епізодах можна побачити інших акторів з «Друзів».

«Епізоди» (2011- ...)



Це шоу стало реабілітацією Метта Леблана після його невдалого повернення в образі Джоуї. Сюжет серіалу також пов'язаний з телебаченням, наповнений американським і британським гумором. У 2012 році Леблан отримав за свою роботу «Золотий глобус» у номінації «Краща чоловіча роль на ТБ (комедія або мюзикл)».

«Повернення» (2005, 2015)



Перший самостійний проект Лізи Кудроу, де вона виступила продюсером і сценаристом. Цікаво, що після дебютного сезону в 2005 році шоу закрили, а через 10 років повернули в ефір. У центрі сюжету старіюча телевізійна зірка, яка з усіх сил намагається повернути популярність. Серіал називають гострою сатирою на голлівудський шоу-бізнес, а критики вносять його у списки кращих шоу десятиліття.

«Американська історія злочинів» (2016- ...)



Один з найгучніших телевізійних стартів цього року. Головною особливістю шоу є його основа на реальних подіях - в центр сюжету ліг судовий процес над спортсменом О. Дж. Сімпсоном, якого звинувачували у вбивстві дружини. У серіалі ви побачите Девіда Швіммера, Сару Полсон, Джона Траволту та інших акторів.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles