Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Шарліз Терон розповіла про скандали на зйомках

Шарліз Терон розповіла про скандали на зйомках "Божевільного Макса"

, 06.04.2016 12:00, (прочит: 1996 раз, коментовано: 0 раз)

Актриса зізналася, що з трудом могла працювати з Томом Харді


"Божевільний Макс: Дорога люті" виявився одним з найуспішніших фільмів 2015 року, і багато в чому завдяки головним героям у виконанні Шарліз Терон і Тома Харді. Однак, як виявилося, зйомки фільму проходили в напруженій атмосфері, про що розповіла Шарліз в недавньому інтерв'ю.

«Судячи з того, що я чула, він не завжди поводиться так - я чула, що працювати з ним приємно. Може, все це через те, що у фільмі наші персонажі боролися один з одним - і нам теж доводилося боротися один з одним. Якби ми підлизувалися один до одного, може, фільм вийшов би в десять разів гірше», - сказала Терон про свого колегу.

Режисер фільму Джордж Міллер також підтвердив, що під час роботи деколи спалахували справжні скандали. Творець припустив, що напружені відносини між персонажами привели до того, що і в реальному житті стосунки Шарліз Терон і Тома Харді виявилися такими ж напруженими.

Незважаючи на сварки під час зйомок, Шарліз і Том змогли зберегти хороші відносини. Після завершення роботи, Том здивував і зворушив свою колегу незвичайним подарунком. Актор залишив Шарліз в подарунок портрет і записку, в якій написав: «Ти - справжній кошмар, але, тим не менш, чудова. Я навіть буду за тобою сумувати. З любов'ю, Томмі ».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Charlize Theron, Tom Hardy, Mad Max: Fury Road