Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Інтернет-серіали, які стали хітами

Інтернет-серіали, які стали хітами

multikino.com, 24.03.2016 16:58, (прочит: 1653 раз, коментовано: 0 раз)

Представляємо огляд веб-шоу, які не поступаються телевізійним


Інтернет-серіали, як зрозуміло з назви, транслюються тільки в мережі, найчастіше на спеціальних каналах YouTube. Чим такі шоу відрізняються від звичних нам телевізійних? Перш за все, своєю концентрацією і стислістю. Епізоди набагато коротше і автори намагаються кожну хвилину наповнити дією, а не марними пейзажами. По-друге, такий формат дає творцям повну свободу у виборі тем і візуалізації. Варто відзначити, що це не навчальні канали, де можна дізнатися, як відбувається укладання килимової плитки або як самостійно поміняти сантехніку.

Веб-серіали останнім часом набирають свою популярність, їм віддають перевагу ті, у кого немає вільного часу для стандартних довгих і заплутаних сюжетів. Зростання аудиторії говорить про те, що інтернет-шоу можуть бути не менш затягуюючими і самодостатніми. Сьогодні ми представимо вам кілька інтернет-серіалів, які вже встигли довести свою повноцінність і знайшли армію шанувальників у всьому світі.

Марго проти Лілі



Цей серіал створив бренд Nike і транслює його на своєму YouTube каналі NikeWomen. Шоу пропонує стежити за життям двох сестер - завзятої спортсменки Лілі, у якої є свій канал з фінтес-роликами, і Марго, яка далека від тренувань і вважає за краще тусовки з друзями. Лілі, маючи велику кількість підписників в інтернеті, в реальному житті не може заводити друзів, тому вони з сестрою вирішують влаштувати парі і помінятися місцями.

Коротше



Гумористичні ролики від імені молодого французького хлопця. Кожен епізод триває не більше двох хвилин, тому в них немає нічого зайвого. Суть шоу - іронія над сучасним суспільством і дотепне висміювання стереотипів про життя холостяка. Серіал, який не буде вас грузити інтригами і переживаннями, його можна подивитися в будь-яку вільну хвилину, щоб підняти собі настрій.

Н +



Серіал для шанувальників фантастичного жанру і антиутопічних історій. Шоу показує майбутнє, в якому у кожного третього жителя планети в мозок впроваджений імплант з доступом в інтернет. Така технологія робить людей схильними до смертельно небезпечного віруса. Епізоди тривають близько 5 хвилин і показують, до чого може привести тісна дружба людей і високих технологій.

Гільдія



Основою для серіалу стала популярна комп'ютерна гра World of Warcraft. Шоу покаже звичайне життя гравців, які перебувають в одній з гільдій гри. Дія буде відбуватися в голосовому чаті гри і в реальному житті, коли група вирішує влаштувати першу зустріч.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article