Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Марго Роббі зіграє фігуристку-боксерку в фільмі

Марго Роббі зіграє фігуристку-боксерку в фільмі "Я, Тоня"

, 22.03.2016 16:00, (прочит: 1539 раз, коментовано: 0 раз)

Зірка "Загону самогубців" отримала головну роль у біографічному фільмі


Марго Роббі отримала головну роль у біографічному фільмі про зірку фігурного катання під назвою "Я, Тоня". Картина розповість історію життя американки Тоні Хардінг.

На початку 1990-х Тоня Хардінг вважалася новою зіркою американського фігурного катання. Вона стала першою американкою, яка виконала потрійний аксель. У 1991 році Хардінг виграє національну першість і стає другою на чемпіонаті світу. Рік по тому Тоня - четверта на Олімпійських іграх в Альбервілі.

Протягом усієї кар'єри Хардінг переслідували скандали, неприємності і непорозуміння. Головна криза, що поставила хрест на її кар'єрі, трапилася в 1994 році. Відкрилося, що Хардінг стояла за нападом на свою суперницю на чемпіонаті США і конкурентку за місце в національній збірній Ненсі Керріган. Її колишній чоловік Джефф Гіллулі і охоронець Шон Екхардт «замовили» якомусь Шейну Стенту зламати Керріган ногу.

Хардінг отримала довічну дискваліфікацію і три роки умовно. Через десять років Хардінг повернулася в спорт. Але не на каток - а на боксерський ринг, де провела сім боїв.



Читайте також:
Аніме: Мистецтво, Культура та Феномен
Купівля будинку чи котеджу в Іжевську: На що звернути увагу
Різноманіття ігор у PointLoto та їхні особливості
Ribuan Anak Sawahlunto akan Ikuti Imunisasi Polio
Квартири у Гарячому Ключі: Комфортне житло у серці природи

Margot Robbie