Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Весняні серіальні прем`єри

Весняні серіальні прем`єри

multikino.com, 22.03.2016 16:03, (прочит: 1517 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд серіалів, які вийдуть навесні 2016


Представляємо серіали, які не можна пропустити цієї весни. 

Марсель



Перший французький проект від сервісу Netflix, головну роль в якому виконав Жерар Депардьє. Новий драматичний серіал на політичну тему обіцяє бути чимось на подобі популярного «Карткового будинка». Дія розгортається на лазурному узбережжі Франції в однойменному місті. Марсель є не лише привабливим туристичним місцем, але містом з одним з найбільших портів в країні. Багатомільйонний оборот порту стає ареною для корупційних скандалів і кримінальних розглядів. У центрі подій мер міста, який займає свій пост вже більше 20 років. Йому відомі всі підводні камені, темний бізнес і імена впливових мафіозі міста. Він не готовий розлучатися зі своїм величезним впливом, однак в черговій передвиборній кампанії у нього з'являється молодий і амбітний конкурент. Новий претендент нічим не поступається старому мерові, і готовий піти на все, щоб зайняти заповітне місце. Прем'єра 5 травня.

Дівчина за викликом



Серіал заснований на однойменному камерному фільмі від Стівена Содерберга, в якому головну роль зіграла та сама Саша Грей. Режисер зміг розгледіти в порно-зірці акторський талант, і дав їй роль гарненької студентки юридичного факультету. Дівчина вела розмірене життя і підробляла елітним ескортом для багатих і серйозних чоловіків. У серіалі головну роль віддали молодій актрисі Райлі Кіо, яка припадає онукою Елвісу Преслі. Серіал, який розповість про труднощі ведення подвійного життя, називають однією з найбільш інтригуючих новинок сезону. Прем'єра 10 квітня.

Час пік



Добре відома всім назва одного з кращих комедійних бойовиків 90-х. Легендарний Джекі Чан в ролі копа і Кріс Такер, який зіграв його напарника-разгільдяя, підкорили серця глядачів у всьому світі. Ця парочка билася з серйозною мафією, але робила це так, що у глядачів виступали сльози від сміху. Канал CBS вирішив піддатися хвилі всіляких ремейків і адаптував фільм для сучасного телебачення. На жаль, ми не побачимо зірок з оригінальної картини, проте їх замінять не менше талановиті актори. Залишається чекати прем'єри і сподівається, що нова «Година пік» буде на рівні. Прем'єра 31 березня.

Шлях



Відмінна новина для шанувальників серіалу «У всі тяжкі» - Аарон Пол, який зіграв Джессі Пікмана, повертається на екрани ноутбуків в новому серіалі від сервісу Hulu. На цей раз актор зіграє хлопця з кризою віри, який разом зі своєю дружиною потрапляє в дивну релігійну секту. Прем'єра 30 березня.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

articles