Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Весняні фільми про сильні почуття, які не можна пропустити

Весняні фільми про сильні почуття, які не можна пропустити

multikino.com, 16.03.2016 13:48, (прочит: 1639 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд кращих весняних драматичних прем'єр


Складно уявити більш відповідний час для фільмів про кохання, ніж весна. Цей рік не стане винятком, і порадує нас черговими романтичними і драматичними прем'єрами. Не думайте, що ви вже знаєте найкращі фільми цього року – дещо могло пройти повз навіть запеклого кіномана. Ми представимо найбільш цікаві новинки кінематографа цієї весни. Якщо ви не хочете чекати, то існує рейтинг фільмів, який допоможе вам зорієнтуватися у виборі підходящої картини.

Колонія Дігнідад



Історична драма з Еммою Уотсон у головній ролі. Якщо ви є шанувальником актриси, то не пропустіть цей фільм - після зйомок в ньому вона вирішила зробити перерву в кар'єрі і зайнятися феміністичним проектом. Картина покаже історію кохання молодої пари, яка опинилася не в той час і не в тому місці. 1973 рік, закохані з Німеччини відправляються провести відпустку в Чилі, але в цей час відбувається військовий переворот. Чоловіка викрадають в нацистську колонію, з якої немає шансів повернутися. Відважна дівчина вирішує врятувати свого коханого, і демонструє справжній подвиг в ім'я любові.

Лайф



Біографічна картина про легендарного голлівудського бунтаря Джеймса Діна. Роль перспективного актора виконав Дейн ДеХаан, якого ви могли бачити в картині «Убий своїх коханих». Другою ключовою фігурою фільму став фотожурналіст з газети «Life», якого зіграв добре відомий Роберт Паттінсон. Кінострічка розповість історію життя молодого актора, який тільки виходить на дорогу слави, і фотографа, який зміг розгледіти в простому хлопці майбутнього кумира мільйонів. Тут немає любовної лінії як такої, але глядач побачить сильні почуття до життя і мистецтва. Українська прем'єра фільму призначена на 14 квітня.

Голосніше, ніж бомби



У цій драмі в центрі уваги буде любов до загиблої матері, яку зіграла неповторна француженка Ізабель Юппер. За жінкою, яка пішла з життя, будуть сумувати її чоловік і син, роль якого виконав Джессі Айзенберг. Картина покаже сімейну трагедію, яку кожен член родини переживає по-своєму.

Великий сплеск



Хоча ця історія на перший погляд здається мелодрамою, насправді все набагато складніше і позначається як кримінальний детектив або навіть психологічний трилер. Якісно підібраний акторський склад дає гарантію на успіх цього фільму. Тільда Суїнтон в ролі рок-зірки, Райф Файнс - її колишній коханець, Дакота Джонсон - його дочка, Маттіас Шонартс - теперішній коханий рок-зірки. Всі разом вони опиняються на розкішній віллі на півдні Італії, де починають відбуватися дивні речі, які поставлять життя героїв під загрозу. Прем'єра в Україні 31 березня.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article