Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

ТОП 5: Маловідомі психологічні фільми

ТОП 5: Маловідомі психологічні фільми

multikino.com, 13.03.2016 08:01, (прочит: 4200 раз, коментовано: 0 раз)

Огляд психологічних драм, які варто подивитися


Фільми, які привертають увагу глядачів не спецефектами і перестрілками, не часто показують в кіно. Щоб знайти цікаву картину, яка буде тримати вас в напрузі, вам доведеться витратити багато часу. Сьогодні ми пропонуємо вам огляд маловідомих, але вагомих фільмів, які покажуть складні відносини людей в непростих життєвих ситуаціях.

Щось не так з Кевіном



Прекрасна Тільда Суїнтон в ролі матері дуже непростого підлітка, якого зіграє талановитий Езра Міллер. Відносини батьків і дітей завжди непрості, але в цій сім'ї вони виходять за рамки нормального. Мати все частіше задає собі питання: чи винна вона в тому, що сталося з її сином?

Побічний ефект



Кримінальна драма з відмінним акторським складом - Ченнінг Татум, Руні Мара, Кетрін Зета-Джонс і Джуд Лоу. Напружена і загадкова історія, яка може стати повчальною. У складних обставинах так легко вдатися до допомоги спеціальних засобів, наприклад, антидепресантів. Однак прийом таблеток не вирішує ваші проблеми, і замість обіцяного спокою може принести справжнє горе.

Марта, Марсі Мей, Марлен



Якщо ви шанувальник картин, де складно відрізнити реальність від вигадки, а головний герой, можливо, страждає роздвоєнням особистості - цей фільм для вас. Головна героїня кілька років провела в секті, після чого їй вдалося втекти звідти. Однак її продовжують переслідувати страшні спогади, які переростають в параною. У головній ролі Елізабет Олсен, яку легко сплутати з її сестрами-близнючками.

Вона



Гучна фантастична мелодрама, де знялися Хоакін Фенікс, Скарлетт Йоханссон, Емі Адамс, Руні Мара, Кріс Пратт і Олівія Уайлд. Фільм отримав Оскара за кращий сценарій в 2014 році. А сценарій дійсно оригінальний - головний герой закохується в віртуальну дівчину, а точніше в операційну систему. Як би смішно це не звучало, але ці стосунки нічим не поступаються справжнім.

Ікло



Неоднозначний і дещо абсурдний фільм з Греції, який претендував на Оскар. У центрі сюжету сім'я з трьома дітьми, які ніколи не залишають свого будинку. Діти знаходяться в повній владі батьків і нічого не знають про зовнішній світ. Єдина стороння людина, яку вони знають, це дівчина, яку батьки запрошують для задоволення сексуальних бажань сина. Діти чекають моменту, поки у них «випаде праве ікло», за словами батьків, тільки тоді вони зможуть покинути будинок.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

article