Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Сем Сміт вибачився за свої слова про геїв на Оскарі

Сем Сміт вибачився за свої слова про геїв на Оскарі

, 02.03.2016 10:00, (прочит: 1726 раз, коментовано: 0 раз)

Співак визнав, що він не перший гей з "Оскаром"


Популярний співак Сем Сміт цього року отримав "Оскар" за свій саундтрек Writing's on the Wall до фільму «007 Спектр». Свою перемогу співак присвятив світовій ЛГБТ спільноті і повідомив, що він сам гей.

Під час промови Сміт також згадав слова іншого відкритого гея, актора Іена МакКеллана, який, нібито, одного разу заявив, що відкритий гей жодного разу не вигравав премію «Оскар». Сем додав, що радий стати першим. Однак музикант помилився: в 2009 році Дастін Ленс Блек, який також не приховує своєї нетрадиційної орієнтації, отримав «Оскар» за кращий сценарій до фільму «Харві Мілк».

МакКеллан поспішив вказати Сміту на його помилку. «Я говорив, що жоден актор, який є відкритим геєм, не вигравав «Оскар», - написав він у своєму Твіттері. - Що, втім, не применшує досягнень Сема Сміта. Вітаю його і всіх інших».

Усвідомивши свою помилку, Сем поспішив вибачитися: «Другий відкритий гей, який отримав «Оскар», або третій, або четвертий, або 100-й. Мій акцент був не так на цьому. Прошу вибачення у Дастіна Ленса Блека. Тепер я точно буду стежити за твоїми фільмами. І мої запізнілі вітання з «Оскаром».



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Ian McKellen, Sam Smith, Oscar 2016