Multikino

Версія сайту: Рос | Укр

Зірка

Зірка "Всі жінки відьми" розповіла про боротьбу з раком

, 19.02.2016 22:00, (прочит: 1871 раз, коментовано: 0 раз)

Шеннен Доерті розповіла про страшну хворобу в ток-шоу


Зірка популярного колись серіалу "Зачаровані" Шеннен Доерті розповіла про свій страшний діагноз ще влітку 2015 року - актрисі діагностували рак грудей. Зараз актриса веде боротьбу з хворобою, про що і розповіла в ефірі ток-шоу The Dr. Oz Show.

«Найбільше ти турбуєшся за людей, які тебе люблять, намагаєшся зробити так, щоб у них було все в порядку. Для мене це була найскладніша частина», розповіла 44-річна актриса.

За словами Доерті, задовго до страшного діагнозу вона вже виявила якесь потовщення в грудях, але відкладала обстеження у лікарів, оскільки її бізнес-менеджер не заплатив вчасно за її медичну страховку. «Ви навіть не уявляєте, що може трапитися через таке затягування. Моя пухлина, наприклад, поширилася на один-два лімфовузли. Цього могло і не статися ... Найважливіше - виявити рак так рано, як це тільки можливо».

За словами Доерті, пухлина в її грудях, як і раніше залишається, і операцію вона поки не робила - онкологи вирішили для початку провести курс лікування, який зменшить розмір утворення. Курс лікування передбачає «блокування» гормону естрогену - і тепер актриса, швидше за все, не зможе мати дітей.

«Мені 44, і ми з чоловіком хотіли завести дітей», зізналася актриса, додавши, що тепер, швидше за все, їй доведеться усиновити дитину.



Читайте також:
Як миттєво виводити гроші в інтернет казино?
Сільвестр Сталлоне готовий передати Рембо Райану Гослінгу
"Людина-павук" Том Холланд зіграє Ромео
Джеймс Кемерон анонсував "Аватар 6" та "Аватар 7"
Бред Пітт зіграє в останньому фільмі Квентіна Тарантіно

Shannen Doherty